Zastosowana autokorekta
~~Mi i napisał(a): Czytam i nie wierzę, połowa powiatu żyje z z tyry dla Niemcow, mieszkamy na ziemiach ktore przez wieki bylo niemkeckie i zostalo nam przekazane jako rekompensata za ogranienie wschodniej flanki, a ...e dalej ze niemcy nam cos zabraly, wam to mozgi pis zabrałZastosowana autokorekta
~~Mi i napisał(a): Czytam i nie wierzę, połowa powiatu żyje z z tyry dla Niemcow, mieszkamy na ziemiach ktore przez wieki bylo niemkeckie i zostalo nam przekazane jako rekompensata za ogranienie wschodniej flanki, a ...e dalej ze niemcy nam cos zabraly, wam to mozgi pis zabrałZastosowana autokorekta[/c
Najpierw się doucz a później się wypowiadaj!!!!
~~bolo napisał(a): Wiekszość nas rodaków deklaruje że jest katolicka. Od kiedy okradziony może okradać. Od kiedy uczciwy człowiek podjudza i szczuje na innych. Nie można też uogólniać, Zarówno w Polsce jak i w Niemczech są tacy sami porządni i znajdziesz w obu krajach również zjadliwe "parówy".
~~Mi i napisał(a): Czytam i nie wierzę, połowa powiatu żyje z z tyry dla Niemcow, mieszkamy na ziemiach ktore przez wieki bylo niemkeckie i zostalo nam przekazane jako rekompensata za ogranienie wschodniej flanki, a ...e dalej ze niemcy nam cos zabraly, wam to mozgi pis zabrałZastosowana autokorekta