~~Smolista Metasekwoja niezalogowany 13 listopada 2022r. o 7:30
Jak już piszecie temat o japońskich nożach to weźcie napiszcie to porządnie a nie kopiuj wklej. Brakuje mi jeszcze tylko dopisania że kute w świetle księżyca a hartowane tylko w pełni. Nie ma czegoś takiego że długo trzymają ostrość i szybko i łatwo się je ostrzy. Jeżeli są to ostrza dobrych firm lub twórców to są warte swojej ceny ale też z reguły nie nadają się do zwykłej domowej kuchni z racji tego że to nie są noże do wszystkiego. Łatwo je zniszczyć i trzeba o nie dbać a w zamian będą kroić jak wściekłe długo i dobrze. Jak potraktujesz je jak zwykłego kuchenniaka z ikei to nóż za 2500zł poprostu się zniszcczy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.