~~JaDima napisał(a): Tylko barszcz ukraiński a drugie danie to kotlet po Kijowsku, na kolację Byliny i słonina .Kto będzie jadł co innego ten ruska onuca .A nie daj Boże jeśli ktoś zje ruskie pierogi tego budiem rezać
~~Wiem i powiem napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): barszczyk czerwony jest ok . odpowiednio doprawiony lubię i często traktuję go jako chłodnik w gorące dni...
a pierogi ruskie? ...z dobrze wysmażoną wręcz przypalona cebulką wręcz uwielbiam...
a więc jestem już ''przegrany'' ;D
Wspaniałe pierogi robi pani Iza.
~~Prawdziwek napisał(a):Ktoś napisał: ~~JaDima napisał(a): Tylko barszcz ukraiński a drugie danie to kotlet po Kijowsku, na kolację Byliny i słonina .Kto będzie jadł co innego ten ruska onuca .A nie daj Boże jeśli ktoś zje ruskie pierogi tego budiem rezać
A ja słyszałem że to właśnie jedzą ruskie onuce żeby się nie zdradzić.
~~Prawdziwek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wiem i powiem napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): barszczyk czerwony jest ok . odpowiednio doprawiony lubię i często traktuję go jako chłodnik w gorące dni...
a pierogi ruskie? ...z dobrze wysmażoną wręcz przypalona cebulką wręcz uwielbiam...
a więc jestem już ''przegrany'' ;D
Wspaniałe pierogi robi pani Iza.
Jaka Iza!? dać namiary na najlepsze ruskie pierogi!!! Czekam!!!
Panna wiedział nie powiedział a teraz wie .............................................................