Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kapuśniak czy pomidorowa?

~~JaDima niezalogowany
20 lutego 2023r. o 14:31
Tylko barszcz ukraiński a drugie danie to kotlet po Kijowsku, na kolację Byliny i słonina .Kto będzie jadł co innego ten ruska onuca .A nie daj Boże jeśli ktoś zje ruskie pierogi tego budiem rezać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22744
Falco111 nieaktywny
20 lutego 2023r. o 14:34
barszczyk czerwony jest ok . odpowiednio doprawiony lubię i często traktuję go jako chłodnik w gorące dni...

a pierogi ruskie? ...z dobrze wysmażoną wręcz przypalona cebulką wręcz uwielbiam...
a więc jestem już ''przegrany'' ;D
~~Yogi niezalogowany
20 lutego 2023r. o 15:20
Falco111 napisał(a): barszczyk czerwony jest ok . odpowiednio doprawiony lubię i często traktuję go jako chłodnik w gorące dni...

a pierogi ruskie? ...z dobrze wysmażoną wręcz przypalona cebulką wręcz uwielbiam...

A tu się schowałeś:)((( barszczyk był doskonały:))) pieski go nie chciały:))) jak tam na froncie:))))
14240
M21W2
20 lutego 2023r. o 15:29
Falco111 napisał(a): to już nie od ciebie zależy...
ważne dla Polaków tematy albo się zamyka albo znikają ...
jak mój o zbliżającej się rocznicy który nie wiem czy przetrwał minutę ...;D
dlatego teraz temat o pomidorowej a kolejny będzie co jest praktyczniejsze tenisówki czy trampki...;D

O jakiej rocznicy założyłeś temat .
~~Wiem i powiem niezalogowany
20 lutego 2023r. o 16:16
Falco111 napisał(a): barszczyk czerwony jest ok . odpowiednio doprawiony lubię i często traktuję go jako chłodnik w gorące dni...

Wspaniałe pierogi robi pani Iza.
~~Ooo niezalogowany
20 lutego 2023r. o 16:24
Ooooooo ooooooo,....uuuiijj, Oooooooopo!!!!!!
22744
Falco111 nieaktywny
20 lutego 2023r. o 17:08
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): to już nie od ciebie zależy...
ważne dla Polaków tematy albo się zamyka albo znikają ...
jak mój o zbliżającej się rocznicy który nie wiem czy przetrwał minutę ...;D
dlatego teraz temat o pomidorowej a kolejny będzie co jest praktyczniejsze tenisówki czy trampki...;D

O jakiej rocznicy założyłeś temat .

Lucjan ...to był temat o zbliżającej się rocznicy wybuchu wojny rosyjsko -ukraińskiej...
istniał tu z minutę i zniknął ...
ale ja to przewidziałem i powiedziałem sobie -''sprawdzam'' ;D....i zrobiłem sobie kopię ...;D

wkleić ci?
byś nie myślał że to była ''ruska propaganda'' ;D
14240
M21W2
20 lutego 2023r. o 17:17
Janusz nie wklejaj , wystarczy to co napisałeś , została dyskusja kulinarna , nie mój temat .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza