M21W2 napisał(a): J -23 , masz własną ocenę Kulińskiego
M21W2 napisał(a): J-23 , w Polsce brak obcych agentów , np. w zeszłym roku ;
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): J -23 , masz własną ocenę Kulińskiego
Ja ? Mam ale się wstydzę wygładzać swoich ocen ....... bo wiesz dla mnie przysięgą to przysięgą. Żonie przysięgałeś ?
M21W2 napisał(a): J-23 , w Polsce brak obcych agentów , np. w zeszłym roku ;
" W ręce ABW wpadł Jarosław A., który "zgłosił gotowość działania" na rzecz rosyjskiego wywiadu. Zamierzał przekazać informacje o obronności i bezpieczeństwie państwa - przekazała w czwartek Prokuratura Krajowa. Jak uściśliła, tę osobę zatrzymano na terenie województwa śląskiego. Służby przeszukały też miejsca w kilku województwach związane z podejrzanym. "
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-08-18/slaskie-abw-zatrzymala-rosyjskiego-szpiega/
~~Panie Lucjan napisał(a): A naród Polski kogo zdradził strajkując cały czas. Osłabiając własne Polskie firmy komu szkodzili a komu zrobili przysługę.
Masz pan zawężony obraz .Wtedy ludzi prosili aby chcieli pracować. Aż w końcu najpierw ustanowili nakaz pracy a potem stan wojenny.Gdyby nie górnicy na wujku obeszło by się na sucho i po sprawie.
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): J-23 , w Polsce brak obcych agentów , np. w zeszłym roku ;
" W ręce ABW wpadł Jarosław A., który "zgłosił gotowość działania" na rzecz rosyjskiego wywiadu. Zamierzał przekazać informacje o obronności i bezpieczeństwie państwa - przekazała w czwartek Prokuratura Krajowa. Jak uściśliła, tę osobę zatrzymano na terenie województwa śląskiego. Służby przeszukały też miejsca w kilku województwach związane z podejrzanym. "
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-08-18/slaskie-abw-zatrzymala-rosyjskiego-szpiega/
ale farciarze...złapali ''ruskiego '' szpiega ...a jakiegoś ukraińskiego? :D
a co jak za jakiś czas okaże się że to żaden szpieg tylko bohater?
bo to wiesz Lucjan ...nie wiadomo co może być za kilka lat...a nóż Rosja będzie w NATO a tym samym naszym sojusznikiem...;D