M21W2 napisał(a): Janusz ty to miałeś klawe życie , w lutym jadłeś polskie kalafiory i pomidory , no no .
a widzisz?... masz czego zazdrościć ...;D
a wystarczyło tylko to by mieć znajomego ''szklarniowca'' ...w sumie to nie ja miałem ale ja korzystałem ...;D
takie to były czasy Lucjan...;D
Dopisane 02.03.2023r. o godz. 20:29:
Falco111 napisał(a): M21W2 napisał(a): Dopisane 02.03.2023r. o godz. 19:44:wracam do meczu o mam go obstawionego ...
jutro Hurkacz przegra i jazda po wypłatę do STS-u ...;D
Lucjan pogubiłem literki z pośpiechu...
miało być wracam do meczu Bo mam mam go obstawionego ...jutro- Hurkacz przegrał i jazda do STS
trochę fuksem ale Hiszpanie mi wygrali ...
obawiam się że drugi kupon mi nie wejdzie bo Płock na Porto jednak jest chyba za słaby a właśnie Płock obstawiłem...;D
Dopisane 02.03.2023r. o godz. 20:53:
M21W2 napisał(a): Janusz sam sobie odpowiedziałeś , Białoruś , Rosja , Ukraina , tam się dzieje to co mieliśmy w PRL , nie obchodzi ciebie to , szkoda , miałbyś skalę porównawczą , zapewniam że po pierwszym twoim krytycznym wpisie o rządzie Łukaszenki szybko byś tego pożałował .
Przykro mi że nie ma nic z czego byłbyś zadowolony, wierzę w to co piszesz , nie wymagaj abym ja wymienił coś z czego ty byłbyś prawdziwie zadowolony , u mnie odwrotnie , niewiele mam powodów do narzekania .
teraz doczytałem ...
na Ukrainie dzieje się teraz to co kiedyś w naszym PRL-u?...czyli co? ;D
co do drugiej części ...Lucjan nie będę niczego wymagał bo wiem że nie byłbyś w stanie nic wymienić ...
Lucjan ...ja z tego co mam jestem zadowolony ...narzekam tylko na to co dzisiaj ci których popierasz i często bronisz robią z Polską ...w jakiej ekonomicznej pozycji stawiają miliony Polaków....
jak pchają ten kraj w otwarty konflikt który przegra i Polska i Polacy...
obyś ani ty ani ja ani miliony Polaków tego nie zasmakowali bo znowu kolejne pokolenia będą ten kraj podnosić z ruin...
teraz mecz... ;D