~~Rudobrązowe Przymiotno napisał(a): A był jakiś konkurs na to stanowisko, ja się pytam? Czy tak z nadania, po lini partyjnej się to odbyło.
~~Żółtorudy Nachyłek napisał(a):Uczciwy konkurs daje rękojmię wyboru najlepszego kandydata na stanowisko.A tak, legitymacja partyjna otwiera wszystkie drzwi i czyni wybór iluzorycznym.Ktoś napisał: ~~Rudobrązowe Przymiotno napisał(a): A był jakiś konkurs na to stanowisko, ja się pytam? Czy tak z nadania, po lini partyjnej się to odbyło.
Myślisz że jak jest jakiś konkurs to wygra ten co się nadaje na stanowisko? Żart.
~~Burawa Pelargonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtorudy Nachyłek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudobrązowe Przymiotno napisał(a): A był jakiś konkurs na to stanowisko, ja się pytam? Czy tak z nadania, po lini partyjnej się to odbyło.
Myślisz że jak jest jakiś konkurs to wygra ten co się nadaje na stanowisko? Żart.
Uczciwy konkurs daje rękojmię wyboru najlepszego kandydata na stanowisko.A tak, legitymacja partyjna otwiera wszystkie drzwi i czyni wybór iluzorycznym.
Konkurs można uszyć na miarę.
tak jak np garaż można uszyć na miarę tylko jednego samochodu. Bez aluzji :)