Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Apteka "Pod klonami"

~~Szmaragdowa Imperata niezalogowany
3 kwietnia 2023r. o 21:57
Czy ktoś z Was wie dlaczego w aptece "Pod klonami" (m.in.galeria) są tak kosmiczne ceny? Chciałem kupić dwa preparaty i w tej aptece kosztowały razem ponad 120zł. W aptece Dr.Max w Tesco na pasażu to samo wyszło 70zł. Skąd takie różnice w cenie? Obłęd.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladoniebieska Tibuchina niezalogowany
4 kwietnia 2023r. o 13:23
jest wolny rynek
i wolny wybór
~~Kremowy Miskant niezalogowany
4 kwietnia 2023r. o 13:42
Wykupując 1oo% leków z recept w aptekach Pod Klonami w IKP (eRecepty) "częściowo zrealizowane",pomimo wykupu całości recept. DLACZEGO ? wykupując leki z recept w innych aptekach IKP pokazuje jako zrealizowane. Czyżby Pod Klonami posługiwali się nieumiejętnie oprogramowaniem czy też to ma jakieś " drugie dno"?
~~Chabrowy Kosmos niezalogowany
4 kwietnia 2023r. o 20:45
Jest na takie sklepy tylko jeden skuteczny sposób.
Omijać je szerokim łukiem !
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
6 kwietnia 2023r. o 6:32
Polopiryna 35 zł ,to jest afera.
~~Szarobura Fasola niezalogowany
6 kwietnia 2023r. o 6:43
~~Szmaragdowa Imperata napisał(a): Czy ktoś z Was wie dlaczego w aptece "Pod klonami" (m.in.galeria) są tak kosmiczne ceny? Chciałem kupić dwa preparaty i w tej aptece kosztowały razem ponad 120zł. W aptece Dr.Max w Tesco na pasażu to samo wyszło 70zł. Skąd takie różnice w cenie? Obłęd.

Polska mentalność
~~Szafranowa Forsycja niezalogowany
6 kwietnia 2023r. o 8:00
A kto każe chodzić do Apteki pod Klonami ja mam inną aptekę jestem zadowolona trzeba pochodzić i sprawdzić ceny.
Raz byłam i koniec.
~~Jasnofioletowa Iglica niezalogowany
6 kwietnia 2023r. o 8:30
~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a): Polopiryna 35 zł ,to jest afera.

Zawsze można czosnku popróbować...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.