~~Makowy Grab napisał(a): Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): gdyby nie Niemcy to byli byśmy w przysłowiowej ''czarnej dupeczce'' ;D
Tak to właśnie jest, gdy ciemnota próbuje udawać mądrość.
Niemcy zbawcy Polski! :DDDDD
Oni mają chyba nienawiść do Polski i Polaków zapisana w genach. Z żadną inną nacją nie obchodzili się tak okrutnie jak z nami. Od wieków nas mordowali i oszukiwali. W umowach zawsze byli nielojalni i podstępni. Dziś zresztą robią i myślą zupełnie tak samo jak ich przodkowie. Maja nas za coś gorszego. Ty zresztą jesteś do nich bardzo podobny. Też gardzisz "polactwem". Może to też kwestia genów. Być może jakiś gestapowiec zajął się twoją babką?
ot głupol...;D
od razu mnie poddał swojej ''kwalifikacji'' ...a gdzie ja to napisałem że Niemcy są zbawcami Polski?
głupolu zastanów się co piszesz...;D ...wtedy też pomyśl z kim Polska ma najlepsze kontakty gospodarcze ...
przypomnę ci tez i to...to do tego przeklętego ''szwaba '' ;D Polska dostaje te Leosie a nie Niemcy od nas chociażby Twarde...;D
umowy z Niemcami?...a z ''angolami'' i ''żabojadkami'' było wszystko zawsze OK. ? ;D
Niemcy mają nas za coś gorszego?...a może dlatego że sami sobie niekiedy na to zasłużyliśmy?
tyle że to my nadal jedziemy do nich do pracy a nie oni do nas...;D
myślę że nie jestem podobny do Niemców ale że gardzę ''polactwem'' to fakt...;D
czy ''może jakiś gestapowiec zajął się twoją babką?''
być może ...nigdy kiedy jeszcze żyła nie zapytałem o to?
a ty?...nie pomyślałeś o tym że być może i ciebie spłodzono na ''saksach'' u jakiegoś bauera przy zbiorze truskawek czy szparagów? ;D