M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jacek napisał(a): Panu Filipkowi polecam ponowną lekturę 21 Postulatów Sierpniowych i refleksję , czy o taką Polskę, jak dziś ,walczyliśmy w 1980 roku?
Ja polecam Tobie abyś zapoznał się z tymi postulatami , nie masz zielonego pojęcia kto je podpisał i przyjął do realizacji .
~~Panie nie picuj pan napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jacek napisał(a): Panu Filipkowi polecam ponowną lekturę 21 Postulatów Sierpniowych i refleksję , czy o taką Polskę, jak dziś ,walczyliśmy w 1980 roku?
Ja polecam Tobie abyś zapoznał się z tymi postulatami , nie masz zielonego pojęcia kto je podpisał i przyjął do realizacji .
Panu to Wałęsa się sie podoba. Pan woli tych od Kaczyńskich i Macierewicza.
Przestał mi się podobać jak udowodniono że donosił na kolegów , podobają się Tobie kapusie , Twoja sprawa mnie nic do tego .
Puść kolejnego " bąka " , tylko na tyle Ciebie stać ? .
~~Swołocz pisowska napisał(a): Polacy głupi ślepi i pazerni nie widzą ze szymczyk wysadził komendę i włos mu z głowy nie spadł a Jerzy Stuhr ma drugie spotkanie z prokuratorem który rząda podwyższenia wyroku bo krytykował władzę...
~~Swołocz pisowska napisał(a): Polacy głupi ślepi i pazerni nie widzą ze szymczyk wysadził komendę i włos mu z głowy nie spadł a Jerzy Stuhr ma drugie spotkanie z prokuratorem który rząda podwyższenia wyroku bo krytykował władzę...
~~Zdrajca kaczor napisał(a): Poczytaj historie o ojcu kaczynskich i dowiesz się skąd mają willę i dlaczego bliźniaki kradli od małego