~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobiały Pomidor napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobiały Pomidor napisał(a): a teraz wklej jakiś filmik z obecności szalonego antka ''drona'' w Smoleńsku...
masz taki? ;D
bo cały świat o tym wie że szybko wiał spod Smoleńska drąc mordę - zasłaniać okna!!!!!....snajperzy!!!!!
zresztą szalony antek ''dron'' to mistrz ucieczek...
jak nie z interny ucieka jakimś karawanem to z lokalu w sukience przebrany za kobietę...;D
śmieszny gostek...taki jak ty ...;D
Ale Kopacz głosiła prawdę ??
„każdy szczątek został zbadany genetycznie , a ziemia przekopana była na metr głębokości „
to ja się zapytam jeszcze raz dlaczego kłamliwa / nieudolna średnia lekarka została namaszczona na stanowisko premiera , przez dezertera Brukselskiego , co za kocioł odstawił ten D-E-Z-E-R-T-E-R , dzisiaj fenomenem jest poparcie tego oszusta ,
pozwalacie nazywać nas realnie widzących rozwój gospodarczy kraju ciemnogrodem …
To do licha jak mam was określić ???
niech będzie potulne baranki Donalda …;););)
łykające Donka kit jak bociek żabę ..
bo jesteście cimnogrodem...;D
pytasz o Kopacz i jej namaszczenie?
a jak to było z namaszczeniem beci szydło?...on po uniwersytetach?
Kopacz jakby nie było po studiach medycznych a becia?
piszesz o rozwoju gospodarczym?...a niby gdzie?
a wiesz ile ostatnio zakładów się pozamykało?...ilu przedsiębiorców zamknęło swoje interesy?
ty łykasz brednie mkkwacza i jest ci z tym dobrze ...
a wiesz dlaczego? ...bo sobie siedzisz bezpiecznie u Niemców a problemy Polaków tak naprawdę masz w dupie...
tak jak Polskę ...
Jeżeli chcesz spokojnie porozmawiać będę
Janusz na wszystkich świętych w Bolesławcu
zapraszam na kawę , będzie nowy rząd / Eden w kraju , mowa nienawiści zniknie , złych pozamykają , a i może przekonam ciebie w tej
sielance narodowej do odwiedzin Przemka ..,
co o tym sądzisz ???
ja zawsze spokojnie rozmawiam...
zapraszasz na kawę ?...dlaczego by nie?...bardzo lubię kawę i nawet teraz po spacerku popijam...
''... Eden w kraju , mowa nienawiści zniknie , złych pozamykają...''
masz mnie za naiwniaka? ...to tutaj nigdy nie zniknie tak jak nigdy złych nie pozamykają...;D
o tym ostatnim nawet mi nie wspominaj...znasz moje zdanie na temat tego typa i ono się nie zmieni...
zresztą twój brat też ma raczej wyrobione zdanie na jego temat więc mojego nie musisz brać pod uwagę...;D
skoro tobie pasuje jego towarzystwo to twoja sprawa ale mnie w to szambo nie mieszaj...
~~Sinawa Wiśnia napisał(a): ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobiały Pomidor napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobiały Pomidor napisał(a): a teraz wklej jakiś filmik z obecności szalonego antka ''drona'' w Smoleńsku...
masz taki? ;D
bo cały świat o tym wie że szybko wiał spod Smoleńska drąc mordę - zasłaniać okna!!!!!....snajperzy!!!!!
zresztą szalony antek ''dron'' to mistrz ucieczek...
jak nie z interny ucieka jakimś karawanem to z lokalu w sukience przebrany za kobietę...;D
śmieszny gostek...taki jak ty ...;D
Ale Kopacz głosiła prawdę ??
„każdy szczątek został zbadany genetycznie , a ziemia przekopana była na metr głębokości „
to ja się zapytam jeszcze raz dlaczego kłamliwa / nieudolna średnia lekarka została namaszczona na stanowisko premiera , przez dezertera Brukselskiego , co za kocioł odstawił ten D-E-Z-E-R-T-E-R , dzisiaj fenomenem jest poparcie tego oszusta ,
pozwalacie nazywać nas realnie widzących rozwój gospodarczy kraju ciemnogrodem …
To do licha jak mam was określić ???
niech będzie potulne baranki Donalda …;););)
łykające Donka kit jak bociek żabę ..
bo jesteście cimnogrodem...;D
pytasz o Kopacz i jej namaszczenie?
a jak to było z namaszczeniem beci szydło?...on po uniwersytetach?
Kopacz jakby nie było po studiach medycznych a becia?
piszesz o rozwoju gospodarczym?...a niby gdzie?
a wiesz ile ostatnio zakładów się pozamykało?...ilu przedsiębiorców zamknęło swoje interesy?
ty łykasz brednie mkkwacza i jest ci z tym dobrze ...
a wiesz dlaczego? ...bo sobie siedzisz bezpiecznie u Niemców a problemy Polaków tak naprawdę masz w dupie...
tak jak Polskę ...
Jeżeli chcesz spokojnie porozmawiać będę
Janusz na wszystkich świętych w Bolesławcu
zapraszam na kawę , będzie nowy rząd / Eden w kraju , mowa nienawiści zniknie , złych pozamykają , a i może przekonam ciebie w tej
sielance narodowej do odwiedzin Przemka ..,
co o tym sądzisz ???
ja zawsze spokojnie rozmawiam...
zapraszasz na kawę ?...dlaczego by nie?...bardzo lubię kawę i nawet teraz po spacerku popijam...
''... Eden w kraju , mowa nienawiści zniknie , złych pozamykają...''
masz mnie za naiwniaka? ...to tutaj nigdy nie zniknie tak jak nigdy złych nie pozamykają...;D
o tym ostatnim nawet mi nie wspominaj...znasz moje zdanie na temat tego typa i ono się nie zmieni...
zresztą twój brat też ma raczej wyrobione zdanie na jego temat więc mojego nie musisz brać pod uwagę...;D
skoro tobie pasuje jego towarzystwo to twoja sprawa ale mnie w to szambo nie mieszaj...
Jeszcze nie znam Przemka osobiście ,
co mi ubędzie jeżeli go poznam ??
często spotykam ludzi kontrowersyjnych dla innych , każde wyzwanie przynosi doświadczenie , nie czuje złości do osób popierających inne formacje , ich wybór ,
a zarazem ciekawa jest inność .
Monotonia nie jest moim przyjacielem.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinawa Wiśnia napisał(a): ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobiały Pomidor
często spotykam ludzi kontrowersyjnych dla innych , każde wyzwanie przynosi doświadczenie , nie czuje złości do osób popierających inne formacje , ich wybór ,
ciekawe....o ile sobie przypominam a pamięć mam niezłą to jakiś czas wstecz pisałeś że się tam wybierasz...
to chyba było po tym jak ten gospodarz co to zachwalał tu swoje ''salony'' ;D jako dom ''otwarty'' odmówił ''audiencji '' Lucjanowi...
jak widzę nie dotarłeś ...
piszesz że szukasz wyzwań?...szukasz nowych doświadczeń?
no to ja ci napiszę że właśnie z doświadczenia wiem że kontakt z tym osobnikiem to nic dobrego ...;D
to nie jest akurat ktoś kontrowersyjny...
bo obłudy i fałszu nie można uznać za kontrowersyjność ...na to jest inne określenie...;D
ale chcesz takiego spotkania to przecież znasz drogę ...
tylko przypominam ci jeszcze raz to co już ci tu kiedyś pisałem...
pilnuj się co mówisz bo ''wszystko co powiesz może być użyte przeciw tobie'' ;D
~~Sinawa Wiśnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawa Wiśnia napisał(a): ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobiały Pomidor
ciekawe....o ile sobie przypominam a pamięć mam niezłą to jakiś czas wstecz pisałeś że się tam wybierasz...
to chyba było po tym jak ten gospodarz co to zachwalał tu swoje ''salony'' ;D jako dom ''otwarty'' odmówił ''audiencji '' Lucjanowi...
jak widzę nie dotarłeś ...
piszesz że szukasz wyzwań?...szukasz nowych doświadczeń?
no to ja ci napiszę że właśnie z doświadczenia wiem że kontakt z tym osobnikiem to nic dobrego ...;D
to nie jest akurat ktoś kontrowersyjny...
bo obłudy i fałszu nie można uznać za kontrowersyjność ...na to jest inne określenie...;D
ale chcesz takiego spotkania to przecież znasz drogę ...
tylko przypominam ci jeszcze raz to co już ci tu kiedyś pisałem...
pilnuj się co mówisz bo ''wszystko co powiesz może być użyte przeciw tobie'' ;D
Janusz tak oczywiście wybieram się jeżeli mi czas pozwoli , jak narazie nie miałem takiej możliwości będąc przelotem w Bolesławcu ,
nie mam nic przeciwko przekazowi dalej
informacji z przebiegu dyskusji , przy jednym ale , nie ubarwiamy przekazując dalej ….
~~Sinawa Wiśnia napisał(a): ja nie oczekuję przekazu ''dalej'' z tego o czym -i o kim ;D- będziecie dyskutować...;D
wszystko co związane jest z tym osobnikiem to jedno , cuchnące bagno...
tak było za czasów ''palikociarni'' i późniejszego określania się jako ''lepszego od Romana'' ;D
ktoś kto pamięta tamte tematy i jego wpisy pewne wnioski może sam wyciągnąć..
dzisiaj gościu siedzi w głębokiej ''konspirze'' chociaż jego obecność tutaj jest i tak zauważalna...;D