Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jurek niezalogowany
9 października 2023r. o 11:29
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mlecznobiały Czosnaczek napisał(a): Proszę o rzetelną opinię ..

To była potworna klęska, bo spowodowało to olbrzymie bezrobocie i ruinę gospodarczą. Opisałem to wszystko dokładnie w książce „Patologia transformacji”, która wyszła w 80 tys egzemplarzach i miała trzy wydania. Balcerowicz powinien być oskarżony i siedzieć 10 lat w więzieniu za to, że był wykonawcą planu Sorosa, który w dalszym ciągu niszczy Polskę—mówi w rozmowie z portalem wPolityce.pl prof. Witold Kieżun, ekonomista i powstaniec warszawski.

wPolityce.pl: Leszek Balcerowicz twierdzi, że PiS coraz bardziej zadłuża Polskę, a nasz budżet nie jest w dobrej kondycji. Jak odbiera Pan dziś jego słowa?

Prof. Witold Kieżun: To, że Balcerowicz nie dostał 10 lat więzienia, to jego szczęście. On wykonywał plan Sorosa, przecież przedstawiciel Sorosa cały czas był przy nim, a Balcerowicz na wszystko się zgadzał. Straciliśmy przez jego politykę 594 przedsiębiorstwa, które zostały sprzedane prawie ze za darmo i zostały opanowane prze kapitał zagraniczny lub zlikwidowane. To była potworna klęska, bo spowodowało to olbrzymie bezrobocie i ruinę gospodarczą. Opisałem to wszystko dokładnie w książce „Patologia transformacji”, która wyszła w 80 tys egzemplarzach i miała trzy wydania. Balcerowicz powinien być oskarżony i siedzieć 10 lat w więzieniu za to, że był wykonawcą planu Sorosa, który w dalszym ciągu niszczy Polskę.

W jaki sposób?

Soros przyjechał 8 maja 1988 roku i ustalił, że przejdziemy na system kapitalistyczny, a średniej wielkości przedsiębiorstwa przejmą aktywiści PZPR. I 62 proc. tych przedsiębiorstw jest własnością dawnych aktywistów PZPR. Taka jest rzeczywistość. Dziś finansuje on w naszym kraju, na Węgrzech i gdzie tylko może idee świata bez narodowości, bez granic państwowych, itd

Mejza , człowiek o czystych rękach ma mój głos.

Rozmawiałem z siostrą i braćmi, wszyscy głosujemy na niego.lł
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~RaymondNot niezalogowany
9 października 2023r. o 11:32
wikipedia reference https://tr.onlinevideoconverter.pro/40bM/download-video-facebook
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
9 października 2023r. o 11:47
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/debata-w-tvp-dotarly-do-nas-bulwersujace-informacje/sft07l6

Donald Tusk jest w stanie powstrzymać piSS
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
9 października 2023r. o 12:36
Po co będziesz szedł na REFERENDUM.
Przecież WEBER wie lepiej, WEBER ZADECYDUJE ZA CIEBIE
9 października 2023r. o 12:40
Bezrobocie 14,4%
ZGODA, jestem za
9 października 2023r. o 12:40
Stawka 5 zł/godz.
ZGODA, jestem za
9 października 2023r. o 12:42
Debata w TVP
ZGODA, jestem za
~~donek niezalogowany
9 października 2023r. o 13:02
Jadę do Kijowa?
Ktoś coś?
No chyba że razem z Merkel.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza