Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Firma ze strefy w Wykrotach objęta sankcjami wojennymi
~~Janek niezalogowany
30 maja 2023r. o 21:19
Oooo to się niektórym urwały ku...wy i hotele za firmowe..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malinowa Tygrysówka niezalogowany
30 maja 2023r. o 21:22
~~hehe napisał(a):
Ktoś napisał: ~~hehe napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Mieczyk napisał(a): A paszli w pizdu
Ty też razem z ukraińcami.

Ty, a powiedz mi: czyj jest Krym? ;-)

Rosjan zawsze był raczej mongolski wiec mongolskiego szczepu Rosjan. Zawszectak było
~~Brudnoszara Iglica niezalogowany
30 maja 2023r. o 21:23
Góra wiedziała i sie przygotowała, szkoda tylko zwykłych pracowników
~~Malinowa Tygrysówka niezalogowany
30 maja 2023r. o 21:27
Ja nie widzę w tym sensu. Jeśli jest oligarg który robi corpo interes w pl to raczej ktoś by się zastanowił jak sprawę wykorzystać w celu zniwelowania skutków polityki wojennej innego corpo a nie wkur oligarga który może mieć wpływ na Rosję w odróżnieniu od wpływów rosyjskich służb i niemieckich służb na polityków i ARMIE w Polsce
~~Barwinkowy Żylistek niezalogowany
30 maja 2023r. o 21:34
~~Paweł napisał(a): Mam pytanie do tego patałacha co kazał teraz zatrzymać firmę: od kiedy było wiadomo ,że to firma z rosyjskim udziałem i od kiedy trwa wojna na Ukrainie? Co robiliście przez ten czas? I komu bardziej zaszkodziliście, ruskim miliarderom, czy kilkuset polskim rodzinom?

Takie komentarze lubię
~~Pingu niezalogowany
30 maja 2023r. o 21:35
~~Paweł napisał(a): Mam pytanie do tego patałacha co kazał teraz zatrzymać firmę: od kiedy było wiadomo ,że to firma z rosyjskim udziałem i od kiedy trwa wojna na Ukrainie? Co robiliście przez ten czas? I komu bardziej zaszkodziliście, ruskim miliarderom, czy kilkuset polskim rodzinom?

Takie komentarze lubię
~~Zielony Wilczomlecz niezalogowany
30 maja 2023r. o 21:37
~~Płomienista Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zzieleniała Werbena napisał(a): To po pisowskiej ustawie Relich będzie na liście współpracy z Rosją

Mam nadzieję, że jesienią będzie w zupełnie innym miejscu.

Gdzie?
~~Brudnoszara Iglica niezalogowany
30 maja 2023r. o 21:38
Całą dyrekcja miała świadomość że taki dzień może nastąpić, po co była zmiana nazwy?
Szkoda ze nie mówili prawdy zwykłym pracownikom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy