~~Płowy Przebiśnieg napisał(a): a ,gdzie info że kierowca Trzezwy?
~~Adi napisał(a): Wy ludzie w tych komentarzach ...i udajecie czy tak na serio...było przejście dla pieszych i rowerzystów więc miała pierwszeństwo i tyle w temacie. Dojeżdżasz autem to masz obowiązek upewnić się że możesz jechać i tyle. Jakoś nie mam z tym problemu Zastosowana autokorekta
~~Beżowobrązowy Motylek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Adi napisał(a): Wy ludzie w tych komentarzach ...i udajecie czy tak na serio...było przejście dla pieszych i rowerzystów więc miała pierwszeństwo i tyle w temacie. Dojeżdżasz autem to masz obowiązek upewnić się że możesz jechać i tyle. Jakoś nie mam z tym problemu Zastosowana autokorekta
Dokładnie a gląby komentują i co drugi to lepszy
~~Bursztynowa Leszczyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowy Przebiśnieg napisał(a): a ,gdzie info że kierowca Trzezwy?
Tak kierowca był trzeźwy a raczej była trzeźwa
~~Brunatny Liliowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Wrzosiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Adi napisał(a): Wy ludzie w tych komentarzach ...i udajecie czy tak na serio...było przejście dla pieszych i rowerzystów więc miała pierwszeństwo i tyle w temacie. Dojeżdżasz autem to masz obowiązek upewnić się że możesz jechać i tyle. Jakoś nie mam z tym problemu Zastosowana autokorekta
wróć do nauki przepisów... nie wolno przejeżdżać rowerem czy hulajnogą przez przejście dla pieszych...
Przecież pisze że jechała na przejściu dla pieszych i rowerzystów.
Art. 14. Zabrania się:
1) wchodzenia na jezdnię:
a) bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych,
Zapewne dotyczy to również hulajnóg?
~~Nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatny Liliowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Wrzosiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Adi napisał(a): Wy ludzie w tych komentarzach ...i udajecie czy tak na serio...było przejście dla pieszych i rowerzystów więc miała pierwszeństwo i tyle w temacie. Dojeżdżasz autem to masz obowiązek upewnić się że możesz jechać i tyle. Jakoś nie mam z tym problemu Zastosowana autokorekta
wróć do nauki przepisów... nie wolno przejeżdżać rowerem czy hulajnogą przez przejście dla pieszych...
Przecież pisze że jechała na przejściu dla pieszych i rowerzystów.
Art. 14. Zabrania się:
1) wchodzenia na jezdnię:
a) bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych,
Zapewne dotyczy to również hulajnóg?
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/8703831,hulajnoga-elektryczna-jakie-przepisy-policja-bezpieczenstwo-sciezka-rowerowa.html