~~Ja napisał(a): Mam pierwszeństwo to pakuję się bezmyślnie na przejście nie zważywszy na to że ktoś nie jest w stanie nawet zareagować kiedy wejście jest nagłe. Przepis idiotyczny narażający pieszych i rowerzystów sądzących ze nie muszą na nic zwracać uwagi. Przejście to nie tunel który nas ochroni a każdy pojazd jadący przepisowo potrzebuje kilkunastu metrów od reakcji do zatrzymania. Sam miałem przypadek gdzie para jadąca rowerami w zasadzie obok po prawej stronie ścieżka rowerowa, nawet żadne z nich nie obrucilo glowy jadąc na wpros nagle skręcili w lewo wprost pod kola bez jakiego kolwiek sygnału sugerującego skręt czy zmianę kierunku jazdy.Do tego doprowadził nowy kretyński przepis. Szkoda ze musi dochodzić do takich zdarzeń poprzez niedoprecyzowanie pomysłu. Sam się poruszam wszystkim co ma koła, ale staram się pamiętać że nie jestem sam i ktoś może mnie nie zauważyć bądź ja kogos. Zdrówka życzę dziewczynie a pani współczuję problemów.
~~Bolecnauta napisał(a): Kierowca samochodu musi uważać i tyle
~~Nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bursztynowa Leszczyna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowy Przebiśnieg napisał(a): a ,gdzie info że kierowca Trzezwy?
Tak kierowca był trzeźwy a raczej była trzeźwa
A nastolatka trzeźwa? Może smartfon w ręku, może słuchawki na uszach?
A Ty byłeś trzeźwy pisząc takie rzeczy?Lepiej idź pobiegać albo posprzątaj las to przynajmniej dobra światu dodasz i zrezygnuj z pisania takich komentarzy to też świat będzie piękniejszy