Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Samochód osobowy fiat potrącił szesnastoletnią dziewczynę jadącą na hulajnodze, na ulicy Zgorzeleckiej - WIDEO
~~ech niezalogowany
14 czerwca 2023r. o 10:20
Brawo ! "Podatnik" ma całkowitą rację . I tak to powinno wyglądać . PIERWSZEŃSTWO Z CHWILĄ WEJŚCIA NA PRZEJŚCIE ! Nie pod koła .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
14 czerwca 2023r. o 11:15
Mam pierwszeństwo to pakuję się bezmyślnie na przejście nie zważywszy na to że ktoś nie jest w stanie nawet zareagować kiedy wejście jest nagłe. Przepis idiotyczny narażający pieszych i rowerzystów sądzących ze nie muszą na nic zwracać uwagi. Przejście to nie tunel który nas ochroni a każdy pojazd jadący przepisowo potrzebuje kilkunastu metrów od reakcji do zatrzymania. Sam miałem przypadek gdzie para jadąca rowerami w zasadzie obok po prawej stronie ścieżka rowerowa, nawet żadne z nich nie obrucilo glowy jadąc na wpros nagle skręcili w lewo wprost pod kola bez jakiego kolwiek sygnału sugerującego skręt czy zmianę kierunku jazdy.Do tego doprowadził nowy kretyński przepis. Szkoda ze musi dochodzić do takich zdarzeń poprzez niedoprecyzowanie pomysłu. Sam się poruszam wszystkim co ma koła, ale staram się pamiętać że nie jestem sam i ktoś może mnie nie zauważyć bądź ja kogos. Zdrówka życzę dziewczynie a pani współczuję problemów.
~~Bolecnauta niezalogowany
14 czerwca 2023r. o 11:29
Kierowca samochodu musi uważać i tyle
~~Złotawa Leszczyna niezalogowany
14 czerwca 2023r. o 11:54
~~Ja napisał(a): Mam pierwszeństwo to pakuję się bezmyślnie na przejście nie zważywszy na to że ktoś nie jest w stanie nawet zareagować kiedy wejście jest nagłe. Przepis idiotyczny narażający pieszych i rowerzystów sądzących ze nie muszą na nic zwracać uwagi. Przejście to nie tunel który nas ochroni a każdy pojazd jadący przepisowo potrzebuje kilkunastu metrów od reakcji do zatrzymania. Sam miałem przypadek gdzie para jadąca rowerami w zasadzie obok po prawej stronie ścieżka rowerowa, nawet żadne z nich nie obrucilo glowy jadąc na wpros nagle skręcili w lewo wprost pod kola bez jakiego kolwiek sygnału sugerującego skręt czy zmianę kierunku jazdy.Do tego doprowadził nowy kretyński przepis. Szkoda ze musi dochodzić do takich zdarzeń poprzez niedoprecyzowanie pomysłu. Sam się poruszam wszystkim co ma koła, ale staram się pamiętać że nie jestem sam i ktoś może mnie nie zauważyć bądź ja kogos. Zdrówka życzę dziewczynie a pani współczuję problemów.

~~Tomasz niezalogowany
14 czerwca 2023r. o 12:21
Urzędik,który dopuścił hulajnogi do ruchu po chodnikach,to człowiek bez wobrażni.
~~Żółtobiały Chmiel niezalogowany
14 czerwca 2023r. o 12:48
~~Bolecnauta napisał(a): Kierowca samochodu musi uważać i tyle

A pieszy nie musi i tyle. Puk. Puk w czoło.
~~Krystyna niezalogowany
14 czerwca 2023r. o 13:31
Przepisy odnośnie pierwszeństwa pieszych na pasach trzeba zmienić Praktyka pokazuje że nie do końca jest to przemyślany pomysł
~~boomer ble niezalogowany
14 czerwca 2023r. o 19:42
~~Nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bursztynowa Leszczyna napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowy Przebiśnieg napisał(a): a ,gdzie info że kierowca Trzezwy?

Tak kierowca był trzeźwy a raczej była trzeźwa

A nastolatka trzeźwa? Może smartfon w ręku, może słuchawki na uszach?

A Ty byłeś trzeźwy pisząc takie rzeczy?Lepiej idź pobiegać albo posprzątaj las to przynajmniej dobra światu dodasz i zrezygnuj z pisania takich komentarzy to też świat będzie piękniejszy

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza