~~Rudozłota Magnolia niezalogowany 17 czerwca 2023r. o 15:27
Andrzej Duda w piątek pojawił się na finale turnieju piłkarskiego na PGE Narodowym. Głowa państwa została zapytana o prezydencki projekt ustawy, który został złożona po wyroku TK w 2020 roku ws. aborcji. Odpowiedź Dudy szokuje.
Duda zapytany o aborcję. Mówił o... "Pucharze Tymbarku"
- A co to ma wspólnego z "Pucharem Tymbarku"? - odpowiedział prezydent. Dziennikarz odpowiedział, że pyta o bieżące sprawy. - Ja jestem na "Pucharze Tymbarku". I rozumiem, że państwo oczekujecie rozmowy ze mną na temat "Pucharu Tymbarku" - kontynuował Andrzej Duda.
"Rozumiem kobiety i ich obawy wynikające z tej sytuacji. W ostatnich dniach z wieloma z nich na ten temat rozmawiałem, a także z licznymi ekspertami, lekarzami i prawnikami. Po przeprowadzeniu tych konsultacji zdecydowałem się na złożenie do Sejmu RP projektu zmiany ustawy o planowaniu rodziny, ochronie płodu ludzkiego i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży" - przekazał prezydent Andrzej Duda w oświadczeniu.''
Anżej ...a masz już napisaną ''nowelizację '' do swojego ''projektu''?
twój przełożony ci pozwolił? ;D
~~Płowoszara Pietruszka niezalogowany 18 czerwca 2023r. o 22:50
Jako pierwsza powinna się wyskrobać ta osoba która ma czapkę moro , która znęca się nad własnym dzieckiem !! Rodzic dziecko aby potem zostało krzywdzone przez chora na głowę matkę!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.