Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pełna sala na spotkaniu z parlamentarzystami PO - były dyskusje, była krytyka, i były oklaski
~~Butelkowe Parzydło niezalogowany
20 czerwca 2023r. o 7:58
~~Czarnobrązowy Ambrowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowiany Suchodrzew napisał(a): Aborcja... mielimy temat bo tak łatwo o emocje. Muszą być emocje bo na końcu jest władza, kasa, wpływy, interesy... tylko to jest celem. Cel to interesy tych ludzi. Nic innego. Kasa, majątki, rodziny, wpływy. Manipulacja emocjami bo nic innego nie dadzą rady wypracować.

Tej fali nikt już nie zatrzyma bójcie się pisowcy, zapłacicie za łamanie prawa

ahahahahahaha normalnie zes@rełm sie ze śmiechu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ania niezalogowany
20 czerwca 2023r. o 8:11
Głównie starsi na tym spotkaniu. Osób w wieku 40 i mniej nie widać. Ale może stali poza kadrem?
~~bolecnauta niezalogowany
20 czerwca 2023r. o 8:27
Tematy wygodne dla opozycji niewygodne nie poruszane. Chciałbym wiedzieć kiedy zostaną zwrócone moje pieniądze z OFE, które pan Tusk mi zabrał. Proszę o zwrot z procentem.
~~Bolecnauta niezalogowany
20 czerwca 2023r. o 8:30
Czekamy na otwarte spotkanie z mieszkańcami Bolesławca posłów z PiS
~~co za PISi qtas niezalogowany
20 czerwca 2023r. o 8:39
~~bolecnauta napisał(a): Tematy wygodne dla opozycji niewygodne nie poruszane. Chciałbym wiedzieć kiedy zostaną zwrócone moje pieniądze z OFE, które pan Tusk mi zabrał. Proszę o zwrot z procentem.

W ZUSie pytałeś kaczy xuyu ?
~~bolecnauta niezalogowany
20 czerwca 2023r. o 8:42
~~co za PISi qtas napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bolecnauta napisał(a): Tematy wygodne dla opozycji niewygodne nie poruszane. Chciałbym wiedzieć kiedy zostaną zwrócone moje pieniądze z OFE, które pan Tusk mi zabrał. Proszę o zwrot z procentem.

W ZUSie pytałeś kaczy xuyu ?

Nie ma w ZUSIE, z tym zusem to jest przekręt. A może w ZUSIE niemieckim?
~~Popielata Nemezja niezalogowany
20 czerwca 2023r. o 8:59
Widać rękę w przygotowaniu spotkania Stasika i Rudyka. Panowie ogarnijcie ludzi, którzy chcą działać i wspierać demokratyczną opozycję bo na lokalne SLD i PSL nie ma co liczyć. Chętnie pomożemy. MAMY DOŚĆ
~~Szafirowy Grab niezalogowany
20 czerwca 2023r. o 9:08
Dobrze że w Polsce rządzi
PiS .
Ta partia to dramat sprzeda kraj za grosze .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza