~~Jasnoróżowa Kobea napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawozielona Psianka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwony Osteospermum napisał(a): Tusk nie odpowiada na niewygodne pytania ,Tusk nie odpowiada za nic .....on sobie trwa i robi ludzi w ch..a .
Przeciwnie!
Tuska odpowiada na wszelkie pytania, zwłaszcza te "niewygodne" ponieważ POTRAFI i nie ma się czego bać.
A kurdupel-autokrata boi się nie tylko niewygodnych pytań ale też niewygodnych ludzi więc na spotkania z nim mogą przyjść tylko tzw. "zaproszeni" i to z zatwierdzoną treścią ewentualnych pytań.
to niech odpowie na pytanie dlaczego zabrał OFFE i jeszcze mówił że to nie moje pieniądze.
Pieniędzy z OFE nikt nie zabrał, nadal są z ZUSie ale te pisowskie matoły nie potrafią i nie chcą ich pokazać bo im to nie pasuje do koncepcji opluwania opozycji. Trzeba ich oderwać od koryta i wtedy ludzie zobaczą i otrzymają należne im środki emerytalne.
~~bolecnauta napisał(a): Kto Tuskowi kazał ruszać pieniądze z OFE? Może Niemcy i przekazał dla zmyłki 1 procencik do ZUS a 99 procent poszłłoooooooo.
Teraz niech mi oddaje z procentem.
~~bolecnauta napisał(a): Kto Tuskowi kazał ruszać pieniądze z OFE? Może Niemcy i przekazał dla zmyłki 1 procencik do ZUS a 99 procent poszłłoooooooo.
Teraz niech mi oddaje z procentem.