~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonozłoty Eukomis napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Nie zmarli z covid,ale z pozytywnym wynikiem szemranego testu.A to jest różnica
Kiedy w rosji zdejmą ograniczenia pandemiczne? :-)Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Nie zmarli z covid,ale z pozytywnym wynikiem szemranego testu.A to jest różnica
Dzięki temu,że Rosja zaatakowała Ukrainę i nagle znikł problem covidu,nie chodziłeś dzisiaj w upale z kagańcem na buzi.
Ja tam nigdy nie chodziłem w tym ich namordniku.
Nie ulegałem presji mafiozom kowidowym.
~~Płomiennorudy Zimowit napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonozłoty Eukomis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Nie zmarli z covid,ale z pozytywnym wynikiem szemranego testu.A to jest różnica
Kiedy w rosji zdejmą ograniczenia pandemiczne? :-)Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Nie zmarli z covid,ale z pozytywnym wynikiem szemranego testu.A to jest różnica
Dzięki temu,że Rosja zaatakowała Ukrainę i nagle znikł problem covidu,nie chodziłeś dzisiaj w upale z kagańcem na buzi.
Ja tam nigdy nie chodziłem w tym ich namordniku.
Nie ulegałem presji mafiozom kowidowym.
I tutaj obraziłeś tego z Boleslawca ,który kilka dni temu otrzymał brązowy krzyż zasługi i tego od którego go dostal