Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szerszenie w Osiecznicy usunięte
~~Złotoruda Aronia niezalogowany
10 sierpnia 2023r. o 23:02
Miałem szerszenie pod podbitką 2 metry od drzwi do domu i w budce dla ptaków. Nigdy nikomu nic nie zrobiły. Żadnej agresji z ich strony do ludzi. To nie są potwory a obserwacja ich zachowań podczas upałów była świetnym doświadczeniem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krzysiek niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 0:01
Brawo OSP !
Brawo Bolec Info !
Uratowani !!!
~~Ciemnoszary Bluszczyk niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 6:33
~~Złotoruda Aronia napisał(a): Miałem szerszenie pod podbitką 2 metry od drzwi do domu i w budce dla ptaków. Nigdy nikomu nic nie zrobiły. Żadnej agresji z ich strony do ludzi. To nie są potwory a obserwacja ich zachowań podczas upałów była świetnym doświadczeniem.

Następny ebniety ekolog.
Jak ci się szczury zalęgną to pewnie też nic nie będziesz robił.
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 7:34
~~Ciemnoszary Bluszczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotoruda Aronia napisał(a): Miałem szerszenie pod podbitką 2 metry od drzwi do domu i w budce dla ptaków. Nigdy nikomu nic nie zrobiły. Żadnej agresji z ich strony do ludzi. To nie są potwory a obserwacja ich zachowań podczas upałów była świetnym doświadczeniem.

Następny ebniety ekolog.

ebniety to ty jestes - nie znasz goscia, a juz go oceniasz...jestes zwyklym malkontentem, zapewne wyborca lupiezcy....
~~Bolecnauta niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 8:20
Szkoda, że ludzkich szerszeni nie wywieźli z Osiecznicy
~~podatnik222 niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 8:34
w ubiegłym sezonie miałam gniazdo w altance na szczycie. obchodziłam to miejsce. nie wchodziłam w drogę. Swoje życie wiodły. Ciekawe obserwacje. W tym roku jest mało owadów. Wczoraj miałam szczęście przyleciały na mój bez po budulec na gniazdo. Pustoszeje nam ziemia. Smutne.
~~Brudnożółta Wierzba niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 9:21
~~Złotoruda Aronia napisał(a): szerszenie zabijają pszczoły a jak zginą pszczoły to zginie ludzkość ,wszystkie szersznie do wybicia
~~Ołowianoniebieski Platan niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 9:57
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoszary Bluszczyk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotoruda Aronia napisał(a): Miałem szerszenie pod podbitką 2 metry od drzwi do domu i w budce dla ptaków. Nigdy nikomu nic nie zrobiły. Żadnej agresji z ich strony do ludzi. To nie są potwory a obserwacja ich zachowań podczas upałów była świetnym doświadczeniem.

Następny ebniety ekolog.

ebniety to ty jestes - nie znasz goscia, a juz go oceniasz...jestes zwyklym malkontentem, zapewne wyborca lupiezcy....

nie muszę, PO wpisie widać że burak
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!