~~Złotoruda Aronia napisał(a): Miałem szerszenie pod podbitką 2 metry od drzwi do domu i w budce dla ptaków. Nigdy nikomu nic nie zrobiły. Żadnej agresji z ich strony do ludzi. To nie są potwory a obserwacja ich zachowań podczas upałów była świetnym doświadczeniem.
~~Ciemnoszary Bluszczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotoruda Aronia napisał(a): Miałem szerszenie pod podbitką 2 metry od drzwi do domu i w budce dla ptaków. Nigdy nikomu nic nie zrobiły. Żadnej agresji z ich strony do ludzi. To nie są potwory a obserwacja ich zachowań podczas upałów była świetnym doświadczeniem.
Następny ebniety ekolog.
Jak ci się szczury zalęgną to pewnie też nic nie będziesz robił.
~~Złotoruda Aronia napisał(a): szerszenie zabijają pszczoły a jak zginą pszczoły to zginie ludzkość ,wszystkie szersznie do wybicia
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoszary Bluszczyk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotoruda Aronia napisał(a): Miałem szerszenie pod podbitką 2 metry od drzwi do domu i w budce dla ptaków. Nigdy nikomu nic nie zrobiły. Żadnej agresji z ich strony do ludzi. To nie są potwory a obserwacja ich zachowań podczas upałów była świetnym doświadczeniem.
Następny ebniety ekolog.
Jak ci się szczury zalęgną to pewnie też nic nie będziesz robił.
ebniety to ty jestes - nie znasz goscia, a juz go oceniasz...jestes zwyklym malkontentem, zapewne wyborca lupiezcy....
nie muszę, PO wpisie widać że burak