Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowak zapowiada "Paradę z milości do gliny" - zaprasza do siebie 19 sierpnia
~~Stary puncer niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 4:07
Też mi atrakcja .Z gołymi dupami powinni paradować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Grynszpanowy Kokornak niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 5:07
~~Stary puncer napisał(a): Też mi atrakcja .Z gołymi dupami powinni paradować.
zgadzam się i jeszcze batem to po tych gołych ....
~~Ania niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 5:46
A niech sobie robią dwie parady. Po co się spinacie? Niech każdy wybierze sobie, co będzie oglądał. Ja się gliną nie zamierzam wymazać, nie będę paradować, ale pójdę pooglądać. Jak nie będzie upału i burzy, oczywiście.
~~Twoje sumienie niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 7:08
~~Stary puncer napisał(a): Też mi atrakcja .Z gołymi dupami powinni paradować.

Człowiek z gołą dupą prezentuje się lepiej niż z zakutym łbem. Jak Ci się nie podoba to siedź w domu i dalej pluj jadem.
~~Zielona Wiśnia niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 7:47
Nowaka można lubić albo nie, bo ostatnio widać na Fejsie że trochę odleciał w kierunku foliowych czapeczek. No ale artysta , wiadomo. Natomiast używanie i podpinanie się nawet pod nazwę pod którą od lat występował i tworzył to już nawet nie kradzież, to zwykle skur##ysyństwo. Dziwię się że Prezydent Miasta wspiera takie akcje.
~~Jasiek niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 7:52
Mam nadzieję że B. Nowak i jego grupa nie nabiorą się na takie "zaproszenie"...Nasi rządzący się obudzili???
~~Pomarańczowa Pokrzywa niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 7:55
~~Jasiek napisał(a): Mam nadzieję że B. Nowak i jego grupa nie nabiorą się na takie "zaproszenie"...Nasi rządzący się obudzili???

Przecież to "zaproszenie" opublikowano jak Nowak napisał na FB że zaprasza na Gliniade, bo Gliniada jest jego, to robi skoro napisali na plakacie.:) Myśl. Nowak zagrał im na nosie po raz kolejny. I dobrze.
~~Bolecnauta niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 8:04
Brawo Panie Nowak. Z całego święta najciekawszą rzeczą jest Pańska parada !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza