~~klk napisał(a): Czyli 9 lat temu poszło o kasę, a w tym roku nagle Papa G wystąpi za darmo...Czy ktoś może mi wyjaśnić o co kaman?
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~klk napisał(a): Czyli 9 lat temu poszło o kasę, a w tym roku nagle Papa G wystąpi za darmo...Czy ktoś może mi wyjaśnić o co kaman?
9 lat temu Nowak chciał zapelnić Glinoludami całe miasto i dlatego poprosił by miasto się do tego dolożyło, bo sam by finansowo nie dźwignął takiej imprezy. Wcześniej robił za darmo imprezy "kameralne" i pewnie też taką planuje w tym roku.
~~Żółty Mak napisał(a): TVN Nowaka nie pokaże bo lokalny korespondent to funfel ratuszowego. To pokazuje co jest ważne dla tej stacji
~~uj na łeb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółty Mak napisał(a): TVN Nowaka nie pokaże bo lokalny korespondent to funfel ratuszowego. To pokazuje co jest ważne dla tej stacji
lokalny reporter do chyba ze szpitala nie wychodzi same laurki dla niego robi. pewnie zostanie szefem sztabu barczyka hehe
a sprawa gliniady od lat smierdzi i oburza... prywatne uprzedzenia z ratusza niszcza nie tylko gliniade
~~Morelowa Rogownica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klk napisał(a): Czyli 9 lat temu poszło o kasę, a w tym roku nagle Papa G wystąpi za darmo...Czy ktoś może mi wyjaśnić o co kaman?
9 lat temu Nowak chciał zapelnić Glinoludami całe miasto i dlatego poprosił by miasto się do tego dolożyło, bo sam by finansowo nie dźwignął takiej imprezy. Wcześniej robił za darmo imprezy "kameralne" i pewnie też taką planuje w tym roku.
tak tak a świstak miał polewać całą tłuszczę.
Konkurencja jakiś czas temu dość szczegółowo opisała ile kosztowało to za darmo