~~obserwator napisał(a): Tak to wstyd dla ceramik. Dziwi mnie, że pogoda się lansi na imprezie samorzędowej - której swoim głosowaniem w sejmie u...ł kasę
PS Jak widać bolec też już obrał kierunek wspierania w kampanii - widać było na festynie w Żeliszowie a tu tylko się potwierdza.
~~Dyniowa Kalia napisał(a): Żenujące te bannery wyborcze Borysa z PO niesione w paradzie... Wstydu nie ma.
~~Brunatnoruda Choina napisał(a):Ktoś napisał: ~~obserwator napisał(a): Tak to wstyd dla ceramik. Dziwi mnie, że pogoda się lansi na imprezie samorzędowej - której swoim głosowaniem w sejmie u...ł kasę
PS Jak widać bolec też już obrał kierunek wspierania w kampanii - widać było na festynie w Żeliszowie a tu tylko się potwierdza.
Pogoda? Chyba Borys . Żenujące to było
~~Rdzawobrunatna Lewizja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoruda Choina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~obserwator napisał(a): Tak to wstyd dla ceramik. Dziwi mnie, że pogoda się lansi na imprezie samorzędowej - której swoim głosowaniem w sejmie u...ł kasę
Pogoda? Chyba Borys . Żenujące to było
CHYBANIE BO POLSKI WAŁ TO ROBOTA PISU - A WŁASNIE TEN POLSKI WAŁ DOPROWADZA SAMORZĄDY NA SKRAJ BANKRUSTWA. Także jak będziesz łamał noge na dziurawm chodniku - podziękuj pogodzie
Albo idź na spacer do rewitalizowanego parku przy Zgorzeleckiej.
Tam na tablicy jak byk stoi - "Polski Ład"
A muzeum obok - "Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego"
Trudno nadążyć ;)