~Piotr napisał(a): Widze ze zebralo sie tu strasznie duzo osob albo moze tylko jedna co strasznie broni zespolu Versus i Reflex Ja uwazam ze nie zasluguja na taka obrone zespoly zupelnie przecietne a versus bez wokalistki Jak by to wygladalo gdyby facet z versusa zaspiewał piosenke E Gorniak JESTEM KOBIETA zgroza i nie piszcie ze nie musi spiewac tej piosenki jest wiele innych piosenek ktore nie powinien spiewac facet a na imprezach musza byc
Przyszli weselnicy dobra rada wybierajcie zespoly gdzie sa glosy neskie i damskie !!!1
Nie wiem kto tu sie uparł na Reflex natomiast ja Versusa nie bronie, poprostu poleciłem jak już wyżej wspomniałem, a jak ktoś nie widział a z góry wie że są do dupy no to o czym z takim człowiekiem rozmawiać... Gdyby każdy zespół miał sie składać z wokalistów i wokalistek to połowa męskich duetów czy zespołów by sie rozpadła gdyby zwracali uwage na to że nie mogą zaśpiewać górniakowej czy chylinskiej czy innego szajsu. Chcesz żeby Ci kobieta śpiewała to szukaj kobiety, chcesz faceta to faceta, chcesz obydwoje to szukaj obydwóch tylko nie przesadzaj że jest tak mało piosenek że bez kobiety połowy sie nie zaśpiewa bo to nie prawda. Jest wystarczająco dużo męskich energicznych kawałków żeby spokojnie mogli grać. Teraz mi powiedz że Golec Orkiestra albo Ivan i Delfin są do dupy bo nie mieli kobiety w zespole... ;] bez sensu. Ja nawet wole jak gra facet, jak i w klubie nie spotkałem sie z DJ-ką tylko DJ-em, tak i na scenie wole zespół męski niż złotoustą niewiaste. Bo jak ktos ma spieprzyc, to lepiej facet męskim głosem niż kobieta piskliwym lamentem.