Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~monia niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 20:33
Proszę o jakiś namiar na Zespół Płomień może jakieś opinie w rankingu jest cały czas wysoko i nie wiem czy to jest real czy zwykły blef proszę o konkretne opinie jak u kogoś z was grali bo na innym portalu mają dość pochlebne opinie tylko proszę jak ktoś nie zna tego zespołu to niech się nie wypowiada naprawdę zależy mi na konkretach ponoć nie drogo biorą a mi właśnie na tym zależy

Zmoderowano 08.12.2012 godz.21:06 - powód: jeżeli odnosisz się do nazwy ich portalu, to jest to automatycznie zamieniane na słowa, które widziałaś (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~michci019 niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 22:19
reflex ok mozna sie dogadać co do repertuaru słuchaja młodych
jakczegoś nie chcecie to nie zagraja jak chcecie a nie maja to zrobią do umowy mają zarąbisty załącznik ze wszystkimi szczegółami odnośnie repertuaru zabaw oczepinowych biesiady wypełniałem go prawie godzine ale sie oplaciło sam nie wiedziałem że do uzgodnienia jest tyle szczegółów a oni pytają o wszystkie ważne rzeczy a później nie ma wpadek polecam

Zmoderowano 09.12.2012 godz.21:29 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~Rysiek niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 23:07
Jezeli moge jeszcze cos dodać to chciałbym bardzo polecić zespół Versus z bolesławca, dwóch miłych panów z poczuciem humoru, poruszają sie po sali z małymi mikrofonami przy ustach aby nie stać tylko na scenie, chodzą i porywają do tańca, zachęcają, grają cudownie, oprócz tego są otwarci dla ludzi na tyle że ludzie sami czują sie pewnie, tańczą i bawią się nie pohamowanie, nie ma sztywniactwa, jeżeli trzeba zorganizują cały plan imprezy z konkursami itp. tańczą, przy tym śpiewają, i mi jako żonatemu facetowi nie wypada mówić ale wspomne że Ci przystojni Panowie mają poryw wśród kobiet :P Co tez jest wazne, za Paniami na parkiet pójdą i Panowie. :) Potrafią rozruszac najbardziej sztywne towarzystwo. Naprawde gorąco gorąco ich polecam. Byłem na trzech imprezach na których grali więc mam porównanie i na każdej bawiłem sie dobrze, nawet bardzo dobrze i sam wynajmuje ich na imprezy rodzinne więc jestem w stanie za nich poręczyć. Każdy kto skorzysta z ich usług napewno będzie zadowolony a to jeden z niewielu dobrych zespołów czy raczej duetów w okolicy. POLECAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH
~ niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 5:19
Jeśli ci przystojni panowie (jak Pan pisze) poruszają się po parkiecie i podrywają ludzi do tańca, to pytam kto za nich gra na scenie??? Oj, faktycznie wszystko spada na psy, jeśli toleruje się takie zachowanie ludzi, którzy nazywają się zespołem.
~Dominik niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 9:32
Wracajac do tematu grania jeeli w zespole jest dwoch Panow to gdzie jest damski głos kto spiewa damskie piosenki ? jezeli nikt to zanaczy ze polowa fajnych piosenek nie moze byc zaspiewana czyli nie ma polowy repertuaru Ja na swoje wesele na pewno nie wybralbym takiego zespolu Chociaz nie znam Versusa i nic do nich nie mam Ale dla mnie zespol musi mic wokaliste i wokalistke A najlepiej jak bedzie mial min 3-osoby A nawiazujac do poprzedniego postu i.wypelnianie ankiety zespolu "reflex" to wydaje mi sie ze przesadzili z tymi pytaniami w ankiecie wysrtarczy zadac kilka pytan przyszłej parze mlodej a nie wypelniac ankiete godz czasu
~ niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 12:08
to jest kilka pytań w załączniku a nie ankiecie jeżeli spotykasz się na kawie pół roku przed swoim weselem z zespołem to godzina to naprawde niewiele a i poznajesz ludzi którzy mają ci poprowadzić całą imprezę od błogosławieństwa po zakończenie poprawin to nie taśmówka że podpis na umowie zaliczka i do zobaczenia na weselu nie podobało mi się kilka utworów w repertuarze i chciałem żeby zrobili kilka utworów dżemu - zrobili ale na takie dyskusje i życzenia potrzebny jest czas -bardzo fajny wokal męski i damski no i zgadzam się z tobą że bez żeńskiego wokalu nie ma połowy repertuaru

Zmoderowano 09.12.2012 godz.21:30 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~Dominik niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 12:25
Bronisz Tego reflexu nie wiem dlaczego
kazdy porzadny zespol spotyka sie przed weselem i omawia szczegoly ale robi to kilka dni przed weselem i nie trzeba wypelniac godzinnej ankiety

Dla mnie reflex jest bez powera i to jest moje zdanie inni sa duzo lepsi
na drugi raz poprosi ich zeby zaspiewali Gangnam Style

Ciekawe czy dadza rade

~ niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 12:53
~Dominik napisał(a): Wracajac do tematu grania jeeli w zespole jest dwoch Panow to gdzie jest damski głos kto spiewa damskie piosenki ? jezeli nikt to zanaczy ze polowa fajnych piosenek nie moze byc zaspiewana czyli nie ma polowy repertuaru Ja na swoje wesele na pewno nie wybralbym takiego zespolu Chociaz nie znam Versusa i nic do nich nie mam Ale dla mnie zespol musi mic wokaliste i wokalistke A najlepiej jak bedzie mial min 3-osoby A nawiazujac do poprzedniego postu i.wypelnianie ankiety zespolu "reflex" to wydaje mi sie ze przesadzili z tymi pytaniami w ankiecie wysrtarczy zadac kilka pytan przyszłej parze mlodej a nie wypelniac ankiete godz czasu

To sobie zamów wiślanki jak Ci nie pasuje. Jak Ci dop'ier'dolą chórem to napewno wszyscy goście ruszą na parkiet niczym na dożynki. Z kobietą w zespole jest sztywno, Panowie zawsze zagrają i wypiją i jakoś lepiej to zrobią, bo facet to facet :D (teraz czekamy na komentarze oburzonych, zobaczycie jak łatwo sprowokować tłum :D) I jak już jakiś jasnowidz dodał że grają z playbacku, otóż nie, jeden prowadzi drugi gra i sie zmieniają co jakis czas. Muzyka nie leci z taśmy, ale widać ludzie wiedzą lepiej nim zobaczą :) Najlepiej wziąść głąbów z pierwszej łapanki z harmonią byle byli tani i zrobić sobie z wesela festyn. ;] Tych panów wynajmują wielkie firmy bolesławieckie na wielkie imprezy, więc chyba można im zaufać. Zobacz, zastanów sie i dopiero coś powiedz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza