~Dominik napisał(a): Wracajac do tematu grania jeeli w zespole jest dwoch Panow to gdzie jest damski głos kto spiewa damskie piosenki ? jezeli nikt to zanaczy ze polowa fajnych piosenek nie moze byc zaspiewana czyli nie ma polowy repertuaru Ja na swoje wesele na pewno nie wybralbym takiego zespolu Chociaz nie znam Versusa i nic do nich nie mam Ale dla mnie zespol musi mic wokaliste i wokalistke A najlepiej jak bedzie mial min 3-osoby A nawiazujac do poprzedniego postu i.wypelnianie ankiety zespolu "reflex" to wydaje mi sie ze przesadzili z tymi pytaniami w ankiecie wysrtarczy zadac kilka pytan przyszłej parze mlodej a nie wypelniac ankiete godz czasu
To sobie zamów wiślanki jak Ci nie pasuje. Jak Ci dop'ier'dolą chórem to napewno wszyscy goście ruszą na parkiet niczym na dożynki. Z kobietą w zespole jest sztywno, Panowie zawsze zagrają i wypiją i jakoś lepiej to zrobią, bo facet to facet :D (teraz czekamy na komentarze oburzonych, zobaczycie jak łatwo sprowokować tłum :D) I jak już jakiś jasnowidz dodał że grają z playbacku, otóż nie, jeden prowadzi drugi gra i sie zmieniają co jakis czas. Muzyka nie leci z taśmy, ale widać ludzie wiedzą lepiej nim zobaczą :) Najlepiej wziąść głąbów z pierwszej łapanki z harmonią byle byli tani i zrobić sobie z wesela festyn. ;] Tych panów wynajmują wielkie firmy bolesławieckie na wielkie imprezy, więc chyba można im zaufać. Zobacz, zastanów sie i dopiero coś powiedz.