Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 12:57
iNNI MAJA UMIAR WY NIE TYM SIE WYRÓZNIACIE
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
54
#picasso nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 13:18
~ napisał(a): iNNI MAJA UMIAR WY NIE TYM SIE WYRÓZNIACIE

E, ja mam nadzieję że oprócz braku umiaru jeszcze paroma innymi rzeczami również :>

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 13:38
~ napisał(a): Narcyz to piosenka z tekstem dla inteligentnych

Paktofonika - + i - to piosenka dla inteligentnych. Nie jakiś narcyz, akurat tekst tej piosenki jest tak prosty że chyba nawet dziecko by zrozumiało.
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 13:48
Znajdzie się kilku poszkodowanych i będzie byle czego płakać rozwodzicie się nad pierdołami i żaden nie ustąpi żenada i wy macie poprowadzić czyjeś wesele

Zmoderowano 11.12.2012 godz.18:08 - powód: za duże odstępy (sentinel)
~Ania niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 18:04
Witam Znajomi polecili mi na moje wesele duet Comentic z Wlenia
Ja chce wybrac zespól bardzo rozwaznie Szukalam w necie informacji o nich ale po zatym ze grali gdzies na festynach nic nie znalazłam Swojej strony nie maja Znajomi powiedzieli mi ze biora 3000zł za wesele Jak na 2 osoby to bardzo duzo czy warto zaplacic tyle pieniedzy Przyznam sie ze za 3 tys mozna wynajac dobry 3-osobowy zespól Prosze was napiszcie jak sie bawiliscie przy tym zespole , jak spiewaja jaki maja sprzet jakie swiatła czy spiewaja tez nowe przeboje i czy nie robia wiochy na weselu no i czy sa warci takich pieniedzy
~koles niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 22:24
~Ania napisał(a): Witam Znajomi polecili mi na moje wesele duet Comentic z Wlenia
Ja chce wybrac zespól bardzo rozwaznie Szukalam w necie informacji o nich ale po zatym ze grali gdzies na festynach nic nie znalazłam Swojej strony nie maja Znajomi powiedzieli mi ze biora 3000zł za wesele Jak na 2 osoby to bardzo duzo czy warto zaplacic tyle pieniedzy Przyznam sie ze za 3 tys mozna wynajac dobry 3-osobowy zespól Prosze was napiszcie jak sie bawiliscie przy tym zespole , jak spiewaja jaki maja sprzet jakie swiatła czy spiewaja tez nowe przeboje i czy nie robia wiochy na weselu no i czy sa warci takich pieniedzy

Nawet nie wiedzialem ze tyle biora Zwykla kapela niczym sie nie wyroznia Moze na Wlen wystarczy zupelnie przecietni Ja za te pieniadze bym ich nie wzial
~PIOTR niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 11:20
~Ania napisał(a): Witam Znajomi polecili mi na moje wesele duet Comentic z Wlenia

Byłem kiedys w Lubomierzu na festiwalu i Comentic gral zabawe powiem szczerze nie zachwycili mnie Na twoim miejscu wybrałbym inny zespól na wesele
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 18:11
Na tegorocznych targach ślubnych prezentował się fajny trzyosobowy zespół (kobieta i 2 panów) i z tego co wiem to biorą za 2 dni ok 2500 zł. Sprawdź sobie na forum, bo nie pamiętam nazwy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.