Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 19:16
~Ania napisał(a): Witam Znajomi polecili mi na moje wesele duet Comentic z Wlenia
Ja chce wybrac zespól bardzo rozwaznie Szukalam w necie informacji o nich ale po zatym ze grali gdzies na festynach nic nie znalazłam Swojej strony nie maja Znajomi powiedzieli mi ze biora 3000zł za wesele Jak na 2 osoby to bardzo duzo czy warto zaplacic tyle pieniedzy Przyznam sie ze za 3 tys mozna wynajac dobry 3-osobowy zespól Prosze was napiszcie jak sie bawiliscie przy tym zespole , jak spiewaja jaki maja sprzet jakie swiatła czy spiewaja tez nowe przeboje i czy nie robia wiochy na weselu no i czy sa warci takich pieniedzy

Byłem kiedys na ich weselu i stwierdzam :rzeczywiscie sa przereklamowani inne kapele daja czadu a oni strasznie smedza no i oczepiny wies jak cholera robia zabawe sprzed 30 lat przyjechala ciocia z Ameryki i daje mlodym sprosne prezenty brrrrrrrrr straszne to
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 19:25
~ napisał(a):
~ napisał(a): Narcyz to piosenka z tekstem dla inteligentnych

Paktofonika - + i - to piosenka dla inteligentnych. Nie jakiś narcyz, akurat tekst tej piosenki jest tak prosty że chyba nawet dziecko by zrozumiało.

Plus i minus to akurat kawałek Kalibra:)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 19:51
~ napisał(a):
~Ania napisał(a): Witam Znajomi polecili mi na moje wesele duet Comentic z Wlenia
Ja chce wybrac zespól bardzo rozwaznie Szukalam w necie informacji o nich ale po zatym ze grali gdzies na festynach nic nie znalazłam Swojej strony nie maja Znajomi powiedzieli mi ze biora 3000zł za wesele Jak na 2 osoby to bardzo duzo czy warto zaplacic tyle pieniedzy Przyznam sie ze za 3 tys mozna wynajac dobry 3-osobowy zespól Prosze was napiszcie jak sie bawiliscie przy tym zespole , jak spiewaja jaki maja sprzet jakie swiatła czy spiewaja tez nowe przeboje i czy nie robia wiochy na weselu no i czy sa warci takich pieniedzy

Byłem kiedys na ich weselu i stwierdzam :rzeczywiscie sa przereklamowani inne kapele daja czadu a oni strasznie smedza no i oczepiny wies jak cholera robia zabawe sprzed 30 lat przyjechala ciocia z Ameryki i daje mlodym sprosne prezenty brrrrrrrrr straszne to

Tak ten konkurs z Ciocia z Ameryki to obciach ze tez kapele to jeszcze robia
Ja bym tego nie pozwolil zrobic na swoim weselu
~Romek niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 9:06
A nie robia moze konkursu z przeciaganiem jajek przez nogawki ? to taki super konkurs ma chyba ze 30 lat
41
#jegomosc nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 14:14
Nie, żebym chciał kogokolwiek bronić, ale często konkursy są robione na wyraźną prośbę Pary Młodej (a czasem na wyraźną prośbę PM nie ma konkursów). Nie zawsze to wina zespołu.

www.djdowynajecia.pl
~CZESIEK niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 15:54
JEGOMOSC to prawda ze czasami mlodiz sobie zycza zabawy ale zdarza sie to sporadycznie z reguly zespoly i DJ-e sami przeprowadzaja konkursy Osobiscie uwazam ze Konkursy typu ciocia z ameryki i przeciaganie jajek przez nogawki to straszna siara i podejrzewam ze zespolom czy dj nie chce sie wymyslac i angazowac w nowe konkursy po prostu rutyna ich zzera pewnie tez tak jest z zespołem Comentic choc ja ich osobisci nie znam
~Dorota niezalogowany
21 grudnia 2012r. o 6:47
Jezeli duet Comentic bierze 3000 zł to jest to stanowczo za duzo inne zespoly 2- osobowe biora w okolicy 2000 zł A ja bym na wesele nie wybrala duetu bo wiadomo ze beda grali z podkladow bo przeciez 2 osoby nie noga jednoczesnie grac na keobordzie ,gitarze i perkusji
2924
#Anonim2924 nieaktywny
21 grudnia 2012r. o 8:11
Zwłaszcza trudno jest na keobordzie...

Dopisane 21.12.2012r. o godz. 08:11:

nogą...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza