Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 9:35
Tak podbijaja Polske poprzez portal BOLEC INFO
Najlepsze co umieja robic to chwalenie sie
Nie zdziwił bym sie gdyby uzywali nazwy NARCYZKI
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 10:03
Nie rozumie czemu tak bardzo boli cię sukces innych. Ty sam możesz zająć się czymś w czym czujesz się dobry :) nie mazdy może zajmować się oprawa muzyczną, poszukaj czegoś w czym możesz się sprawdzić. Zazdrość nie wpływa dobrze na samopoczucie co widać po komentarzach....
41
#jegomosc nieaktywny
25 marca 2013r. o 10:07
~ napisał(a): Znam Dj ktorzy za wesele zadaja 2600-3000 zł A ja sie pytam za co wprawdzie biora sobie kogos (z reguły kobiete)do pomocy ale nie wiem poco
W ten sposob obalaja mit ze dj jest tanszy
Za 3000 zł zagra na weselu porzadna 3-osobowa kapela
ktora z reguly sprzetowo i merytorycznie do weswela jet lepiej przygotowana

Staram się szerokim łukiem omijać klientów, którzy baaardzo chcieliby zespół, ale te są dla nich za drogie i z braku laku decydują się na DJa.

Wbrew pozorom bardzo mało mam takich sytuacji - zdecydowana większość ludzi dla których pracuję po prostu chce DJa/wodzireja i tyle.

W tym temacie nie reklamuję swojej działalności - piszę tylko co myślę o pieprzeniu, że jakikolwiek zespół cokolwiek MUSI - np. ze musi w składzie koniecznie mieć wokal męski i damski. To ewidentna bzdura - przykład to właśnie Bianco - na moim weselu zagrali zawodowo, polecam ich chętnie mimo, że nie widziałem się z nimi od dnia mojego ślubu prawie 5 lat temu.

Chcę podkreślić jedno - nie ma zespołu, który spodoba się wszystkim i warto przed zatrudnieniem kogokolwiek zastanowić się na początek nad tym czego się oczekuje, jaki to ma być repertuar itp. żeby później nie narzekać.

A pisanie, że DJ to ma łatwo bo naciska tylko play to już jest potwarz. Zapytaj się o to jak wygląda praca DJa/wodzireja chociażby wskazywanych tutaj członków cieszącego się bardzo dobrą sławą kolektywu STUDIO DORA. Szybko się przekonacie, że o naszej pracy nie macie pojęcia:)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 10:39
Sluchaj Jegomosc wcale nie musisz sie podlizywac sie Dorze
On i tam ma ciebie gdzies i nie licz ze dostaniesz od niego imprezy bo on sam ma tyle co kot naplakal

A wracajac do BIANCO to jak dla mnie bez damskiego głosu moga spiewac co najwyzej na wiejskich festynach a nie na weselach
A skoro Dora jest taka the best dlaczego w tym roku nie grala Sylwestra -bo nie miala zlecen i tak mieli sczescie bo w ostatniej chwili zalapali sie na Wesele w Porajowie bo by siedzieli w domu3f7
41
#jegomosc nieaktywny
25 marca 2013r. o 10:56
~ napisał(a): Sluchaj Jegomosc wcale nie musisz sie podlizywac sie Dorze
On i tam ma ciebie gdzies i nie licz ze dostaniesz od niego imprezy bo on sam ma tyle co kot naplakal

A wracajac do BIANCO to jak dla mnie bez damskiego głosu moga spiewac co najwyzej na wiejskich festynach a nie na weselach
A skoro Dora jest taka the best dlaczego w tym roku nie grala Sylwestra -bo nie miala zlecen i tak mieli sczescie bo w ostatniej chwili zalapali sie na Wesele w Porajowie bo by siedzieli w domu3f7

Pfff... daj spokój ze swoimi głupimi wpisami albo wróć na forum jak będziesz miał odwagę podpisać się pod swoimi tekstami. A Dorotę znam od wczesnej podstawówki, w podlizywaniu się komukolwiek sensu nie widzę, na brak zleceń też nie narzekam.

Skąd ty tle wiesz w tym temacie - jesteś jakimś psychofanem czy co?!

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 14:08
Najwazniejsze ze moje informacje sa prawdziwe
i ja tu na forum nie leje wody i nie robie autoreklamy

~:/ niezalogowany
25 marca 2013r. o 14:56
~ napisał(a): Najwazniejsze ze moje informacje sa prawdziwe

Oj Jacuś, Jacuś ale mieszasz na tym forum :/ Robota byś się zajął ale cóż nie masz ;( ;( poszukaj więc innego zajęcia, które może wpłynąć na efektownosc twojej marnej, bo marnej ale pracy....
10528
#klaliopi nieaktywny
25 marca 2013r. o 15:17
~ napisał(a): Najwazniejsze ze moje informacje sa prawdziwe

skąd się biorą tacy jak ty tyldziaku ? wypowiadasz sie z pogarda o zespołach, DJ, jakim trzeba byc okrutnym człowiekiem wypisując te wszystkie oszczerstwa : wypalony , zakompleksiony z życiem na bakier ,ziejesz chamstwem ,pogardą i nienawiścią
jedna stonka nie może publicznie obrażać wszystkich- Bianko zły zespól wszyscy DJ źli , kim ty jesteś prostaku /? zaprezentuj swój zespól chętnie wszyscy tu popatrzymy co sobą reprezentujesz ?

To , że tak jest - wcale nie oznacza , że tak być powinno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy