Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
24 marca 2013r. o 21:58
Do jegomoscia

Zdaje sie ze jestes Dj-em wiec zabieraj głos na forum o temacie

Dj do wynajecia ew.Dj na wesele

Wypowiadasz sie na forum orkiestra na wesele
czy ty jestes orkiestra ?

A tak moze moderator zrobi osobne rankingi dla dj i dla zespółow muzycznych
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
657
#agak nieaktywny
24 marca 2013r. o 23:00
~ napisał(a): Do jegomoscia

Zdaje sie ze jestes Dj-em wiec zabieraj głos na forum o temacie

Dj do wynajecia ew.Dj na wesele

Wypowiadasz sie na forum orkiestra na wesele
czy ty jestes orkiestra ?

A tak moze moderator zrobi osobne rankingi dla dj i dla zespółow muzycznych

Nie przesadzajmy, temat dotyczy oprawy muzycznej, każdy ma prawo się wypowiedzieć, a jegomość jako osoba z branży szczególnie :)
DJ, zespół, 1 osoba czy 5, męsko-damski - co za różnica? Liczą się umiejętności. Nie jeden Dj jest lepszy od wieloosobowej orkiestry (a i wtedy tańszy, bo weź zapłać 5 osobom a jednej), ale nie ma co uogólniać tylko sprawdzać portfolio i ofertę. ;)

www.agakryspin.com
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 8:04
Znam Dj ktorzy za wesele zadaja 2600-3000 zł A ja sie pytam za co wprawdzie biora sobie kogos (z reguły kobiete)do pomocy ale nie wiem poco
W ten sposob obalaja mit ze dj jest tanszy
Za 3000 zł zagra na weselu porzadna 3-osobowa kapela
ktora z reguly sprzetowo i merytorycznie do weswela jet lepiej przygotowana
~G.Z. niezalogowany
25 marca 2013r. o 8:28
~ napisał(a): Znam Dj ktorzy za wesele zadaja 2600-3000 zł A ja sie pytam za co wprawdzie biora sobie kogos (z reguły kobiete)do pomocy ale nie wiem poco
W ten sposob obalaja mit ze dj jest tanszy
Za 3000 zł zagra na weselu porzadna 3-osobowa kapela
ktora z reguly sprzetowo i merytorycznie do weswela jet lepiej przygotowana

A ja znam inną sytuację, w której Dj-ka bierze sobie do pomocy tzw. wodzireja, w tym przypadku, który opisuje, jest to dużo lepsze do niejednej orkiestry. Dj-ka doskonale dobiera muzykę dla osób bawiących się a wodzirej, konferansjer całość prowadzi. Razem stanowią super duet :) Dodam, że sprzęt posiadają profesjonalny, zarówno nagłośnienie jak i oświetlenia. Także nie mierzcie wszystkich jedną miarą. Cenę (2600zł wesele, z poprawinami 3200zł. ) również mają adekwatną do tego co robią, nie jest to jednoosobowa kapela ani dj, więc cena nie może być porównywalna z nimi. Do tego jeszcze śpiewają, więc jeśli ktoś zastanawia się czy wziąć dj czy zespół, w tym przypadkusą oni najlepszym rozwiązaniem :) Tłumy zadowolonych ludzi oraz rekomendacje na ich stronie same mówią za siebie.
Pozdrawiam G.Z.
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 8:53
To skoro Ci Dj spiewaja (pewnie BYLE JAK )to dlaczego nie wystepuja pod szyldem zespolu Muzycznego
Ja juz słyszalem takich spiewajacych Dj nauczy sie spiewac 2 piosenki disco polo i wielki talet muzyczny
zespól na weselu wykonuje okolo 150 piosenek '
a zeby trafic z repertuarem trzeba spiewac(miec w repertuarze conajmiej 500 wyuczonych piosenek)
Wiec 2 piosenki to dziecko w przedszkolu potrafi zaspiewac
i branie 3000 zł za puszcznie MP3 jak dla mnie to za duzo
Niech DJ puszczaja MP3 a zespoły spiewaja tak bedzie dla wszystkich lepiej
A skoro ta dj-ka tak dobrze spiewa to podeslij link do ich wystepu Powinno to byc na YT
~G.Z. niezalogowany
25 marca 2013r. o 8:58
~ napisał(a): To skoro Ci Dj spiewaja (pewnie BYLE JAK )to dlaczego nie wystepuja pod szyldem zespolu Muzycznego
Ja juz słyszalem takich spiewajacych Dj nauczy sie spiewac 2 piosenki disco polo i wielki talet muzyczny
zespól na weselu wykonuje okolo 150 piosenek '
a zeby trafic z repertuarem trzeba spiewac(miec w repertuarze conajmiej 500 wyuczonych piosenek)
Wiec 2 piosenki to dziecko w przedszkolu potrafi zaspiewac
i branie 3000 zł za puszcznie MP3 jak dla mnie to za duzo
Niech DJ puszczaja MP3 a zespoły spiewaja tak bedzie dla wszystkich lepiej
A skoro ta dj-ka tak dobrze spiewa to podeslij link do ich wystepu Powinno to byc na YT

Widzisz, wychodzi na to , że nie rozmawiamy o tym samym duecie :) Ja piszę tu o profesjonalistach. Im nie potrzeba już reklamy, bo wszyscy w Bolesławcu i okolicach ich znają, więc nie będę podsyłać żadnych linków, niech reklamują się dalej zespoły, które nie mają roboty. Pozdrawiam
~ZENEK niezalogowany
25 marca 2013r. o 9:03
~G.Z. napisał(a): A ja znam inną sytuację, w której Dj-ka bierze sobie do pomocy tzw. wodzireja, w tym przypadku, który opisuje, jest to dużo lepsze do niejednej orkiestry. Dj-ka doskonale dobiera muzykę dla osób bawiących się a wodzirej, konferansjer całość prowadzi. Razem stanowią super duet :) Dodam, że sprzęt posiadają profesjonalny, zarówno nagłośnienie jak i oświetlenia. Także nie mierzcie wszystkich jedną miarą. Cenę (2600zł wesele, z poprawinami 3200zł. ) również mają adekwatną do tego co robią, nie jest to jednoosobowa kapela ani dj, więc cena nie może być porównywalna z nimi. Do tego jeszcze śpiewają, więc jeśli ktoś zastanawia się czy wziąć dj czy zespół, w tym przypadkusą oni najlepszym rozwiązaniem :) Tłumy zadowolonych ludzi oraz rekomendacje na ich stronie same mówią za siebie.
Pozdrawiam G.Z.

typowa autoreklama
~G.Z. niezalogowany
25 marca 2013r. o 9:09
Jak już napisałem, nie potrzebna jest im reklama. Podbijają nie tylko Bolesławiec ale całą Polskę. A nazwy specjalnie nie wymieniłem, żeby nie było. Pozdrawiam :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.