~przyszla zonka niezalogowany 6 sierpnia 2007r. o 18:13
po Waszych wypowiedziach umowilam sie na spotkanie z zespolem Versusus i Istria ale juz przez tel ten drugi zrobil lepsze wrazenie.Prosze o dalsze opinie na temat tych zespołow.W istri sa 3 osoby a biora okolo 1600 zl i podobno robia ktrotkie przerwy i graja 12-13 piosenek, natomiast w Versusie przerwy robia okolo 10 minu i graja 6-7 piosenek.Piszcie bo mam spotkanie bede musiala wybrac
~gosc weselny niezalogowany 6 sierpnia 2007r. o 19:26
Ja polecam Istria. Grają super i to prawda, że robią bardzo krótkie przerwy. Potrafią świetnie rozbawić gości. Ciekawe jest to, że znają nie tylko oklepane kawałki ale i te, których nie słyszałem na żadnym innym weselu. Polecam :)
A o Vesrusie pisałem juz wczesniej. I z tymi dziesiecioma minutami przerwy to nie do konca prawda! Grali u mojego brata na weselu, grają fajnie, ale to nie jest muzyka nie na wesele. Poza tym poprawiny byly od godziny 14, przyszli o 14.30, zjedli obiadek i zaczeli grać po 15 !! Dla mnie zespół jest juz skreślony, choćby z tego właśnie powodu.
Aha, zespół śpiewa tylko po polsku. W utworach typu "Livi la vida locca" leciała sama muzyka. Za to zabawa oczepinowa bardzo fajna, to trzeba uczciwie przyznać
Odwiedziłem w życiu kilka wesel w rodzinie i szczerze mogę polecić Mix z Węglińca i zespół Takie Trio [kobieta naprawdę ładnie śpiewa!]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.