Tak sobie czytam, czy te zespoły które podajecie mają jakieś strony w internecie ? Tak, żeby popatrzeć i porównać.
M napisał(a): Fajnie fajnie, tylko hmmm... nie każdemu pasuje takie wesele. Niektórzy wolą coś bardziej tradycyjnego. Mimo to, całośc wydaje się dosyc dobrze zorganizowana i conajmniej warta rozpatrzenia.
BTW. Przeglądnąłem całą stronę grupy Picasso i, z całym szacunkiem, ale utwory które zamieścili Państwo na próbę zostały totalnie zmasakrowane. Może to tylko moje subiektywne odczucie, bo to piosenki dla mnie w jakiś sposób kultowe i żadne wykonanie nigdy nie dorówna oryginałowi. Ogólnie za mało polotu i "kopa" w wokalu, instrumentalnie bez zastrzeżeń
No i jeszcze słowo komentarza. Paradoksalnie ja się w dużej mierze zgadzam z tą wypowiedzią, no może poza drobiazgami, bo jeśli "instrumentalnie bez zarzutu" to czemu "zmasakrowane" ? Ale generalnie każdy ma prawo do indywidualnej oceny i nie ma co z tym dyskutować. Natomiast na pewno Picasso nie jest zespołem dla wszystkich i jeśli ktoś woli tradycyjnie to go nie wynajmuje i już. Jednak mając zwyczaj na każdą impreze przygotowywać jakieś piosenki na życzenie naszych klientów sam już nie wiem co jest tradycyjne a co nie. Życzenia młodych są z gatunku Hey, U2, Procol Harum, czy innych według mnie zupełnie nie "weselnych" wykonawców, aż czasem strach to grać, a jednak ! Z tego wyciągam wniosek, że jednak bardzo wielu ludzi oczekuje czegoś ponad tradycyję, co generalnie cieszy. Dziękuję wszystkim którzy odwiedzili naszą stronkę za wizytę :)