Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Władza musi wrócić do samorządu - mówi Waldemar Witkowski
~~Romuś niezalogowany
12 października 2023r. o 18:14
Dzisiaj zagłosujecie na tych niby samorządowców a jutro okaże się że to była ich zabawa wami bo już są przefarbowani na kaczystów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~lop niezalogowany
12 października 2023r. o 20:31
nigdy na czerwonych
~~Rysiek niezalogowany
12 października 2023r. o 20:36
Przecież właśnie w samorządach najczęściej siedzą czerwoni.
~~TW bablina niezalogowany
12 października 2023r. o 20:36
https://www.o2.pl/informacje/kancelaria-prezydenta-zamowila-napoje-lipton-to-przy-tym-pikus-6951412361792416a

Pampersy powinni zakupić
~~Mysa Laurencja niezalogowany
13 października 2023r. o 15:34
Nie wierzę w istnienie jakichkolwiek bezpartyjnych polityków.
To ściema, każdy na jakieś poglądy polityczne.
Chociaż Wałęsa mówił czasem " mam w tej sprawie swoje zdanie ale się z nim
~~Mysa Laurencja niezalogowany
13 października 2023r. o 15:35
~~Mysa Laurencja napisał(a): Nie wierzę w istnienie jakichkolwiek bezpartyjnych polityków.
To ściema, każdy na jakieś poglądy polityczne.
Chociaż Wałęsa mówił czasem " mam w tej sprawie swoje zdanie ale się z nim

".... .mam w tej sprawie swoje zdanie ale się z nim nie zgadzam".
~~Cynamonowy Kocanki niezalogowany
13 października 2023r. o 15:48
Obejrzałam debatę parłamentarna w Lwowku..z udziałem kandydatów do senatu...z Panem. WITKOWSKIM..Z PANEM ŚLUSARZEM I PANEM BARCZYKIEM..

PAN SLUSARZ NIE ZASKOCZI MNIE..

PAN WIKOWSKI BLYSKOTLIWY,MERYTORYCZNY.ODPOWIADAJACY NA WSZYSTKIE PYTANIA SPRAWNIE I RZECZOWO

CO DO PANA BARCZYKA..NIESTETY DUKAJACY, PRZESTRASZONY..ODPOWIADAJACY SLOGANAMI....ALE POWIEDZIAL CIEKAWOSTKE ZE W SZPITALU OBOWIAZUJE LEKARZY KLAUZULA SUMIENIA...WSPOLCZUJE PANU KAMILOWI...BO TRZEBA TROCHE WIEDZY NABYC.MIEC TO COS BY REPREZENTOWAC WYBORCOW...I TU JESTEM ZAWIEDZIONA..BO MYSLAM ZE BEDZIE PAN DOBRYM KANDYDATEM.

DEBATA POKAZALA ZE JESZCZE NIE TERAZ..przegrał PAN z kretesem...szkoda

Ps...
1 Czyli mam rozumieć że w Pana szpitalu obowiązuje klauzula sumienia?

2 -może jednak trzeba było Panu Wikowskiemu odp na maila

3.slabo..słabo.....słabiutko

Parę innych kandydatów było świetnie przygotowanych....szacunek za dojrzałe wypowiedzi Panu Witkowskiemu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!