Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Nie udzielono mi pomocy! - twierdzi chora kobieta, która szukała pomocy w Szpitalu św. Łukasza.
~~Ciemnozielona Trytoma niezalogowany
12 października 2023r. o 19:30
Mamy chory szpital bez dyrektora, który zapragnął być politykiem. Na normalnym SORze wzywa się lekarza dyżurnego na konsultacje, ale jeszcze długo nie u nas. Pieprzony dyrektorek karierowicz z zerową wiedzą o organizacji pracy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jarek niezalogowany
12 października 2023r. o 19:31
Nasz szpital z tego słynie od wiek wieków ,nic tego nie zmieni a ktoś chce nawet uciec z niego do polityki . Ale to się nie uda .
~~Ognisty Rozwar niezalogowany
12 października 2023r. o 19:54
~~Jaskrawoczerwona Rogownica napisał(a): Dwa razy musiałam korzystać z SOR i nie mam żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie, udzielono fachowej pomocy. Ale to było zagrożenie życia.
Bo od tego jest SOR, a nie od infekcji ginekologicznych.

~~Kasia niezalogowany
12 października 2023r. o 20:29
Byłam z mocnym bólem brzucha w sobotę o 6 rano.. też nie było zagrożenia życia, byłam na nocnej opiece medycznej...(to nie jest sor ale ta sama poczekalnia)..zbadano mnie, przepisano leki.. nie mam co narzekać.. zbadano mnie nawet bardziej dokładnie niż byłam kilka dni temu u lekarza .. może warto oddzielić wizytę w ramach sor a w ramach nocnej opieki?
~~Rudobrunatnyrudawy Kaczeniec niezalogowany
12 października 2023r. o 20:50
~~Kasia napisał(a): Byłam z mocnym bólem brzucha w sobotę o 6 rano.. też nie było zagrożenia życia, byłam na nocnej opiece medycznej...(to nie jest sor ale ta sama poczekalnia)..zbadano mnie, przepisano leki.. nie mam co narzekać.. zbadano mnie nawet bardziej dokładnie niż byłam kilka dni temu u lekarza .. może warto oddzielić wizytę w ramach sor a w ramach nocnej opieki?

~~Jasiu niezalogowany
12 października 2023r. o 21:01
~~Kasia napisał(a): Byłam z mocnym bólem brzucha w sobotę o 6 rano.. też nie było zagrożenia życia, byłam na nocnej opiece medycznej...(to nie jest sor ale ta sama poczekalnia)..zbadano mnie, przepisano leki.. nie mam co narzekać.. zbadano mnie nawet bardziej dokładnie niż byłam kilka dni temu u lekarza .. może warto oddzielić wizytę w ramach sor a w ramach nocnej opieki?

Co za wiejski tłumok , o czym ty tu PIS-esz ? Że był bolący brzuch i cię zbadali ,i przepisali leki? Przecież oni od tego są, wiesz że taki dyżurujący lekarz za 2 dyżury zarabia więcej niż ty za miesiąc.
Ale się ten naród upodlił , niby nauka w szkole podstawowej jest obowiązkowa i bezpłatna ale , jakiego mnie panie Boże stworzyłeś , takiego mnie masz .
Co dzisiaj czeka młodych Polaków, przy takich wyborcach ?
~~Koza niezalogowany
12 października 2023r. o 21:54
Mam bardzo zle zdanie o opiece w naszym szpitalu, i myślę że za tą opinie odpowiada oab Barczyk, jest już dość długo dyrektorem, żeby coś zmienić, ale chyba chce zmienić tylko swoje miejsce przy korycie. Kandydat przybudówki pisu do senatu ( samorządowcy bezpartyjni) / ale ściema!!!/ nie głosujcie na niego, nie zasługuje na zaufanie!!!
~~Sczerniała Czereśnia niezalogowany
13 października 2023r. o 0:54
~~Biała Konwalia napisał(a): Jak tak można przeszkadzać naszemu dyrektorowi w kampanii. Wstyd!
A co to tajemnica on też udaje się do urologa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza