Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie licznie głosują w wyborach parlamentarnych
~~Bananowa Papryka niezalogowany
15 października 2023r. o 14:50
~~Czarnobrązowy Szarłat napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieska Lantana napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Szarłat napisał(a): iluzja że w czymś się uczestniczy...;D

Ty nie musisz jak nie chcesz, a ja idę i oddam głos.
przecież ja ci niczego nie zabraniam i do niczego nie namawiam...
ja tylko pewne sprawy określam iluzją ...;D
tak jak np. demokrację ...;D

Jeżeli niczego nie Zabraniasz i do niczego nie Namawiasz - to po co PISZESZ GŁUPOTY... :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnobrązowy Szarłat niezalogowany
15 października 2023r. o 14:53
gdzie te ''głupoty''? ;D
~~Bladolawendowa Liatra niezalogowany
15 października 2023r. o 15:56
~~Limonkowa Golteria napisał(a): Nie działa aplikacja mObywatel .Musialem wracać do domu po dowód osobisty.
Ilu ludzi machnie ręką i zrezygnuje z wyborów gdy w lokalu wyborczym okaże się że nie może potwierdzić tożsamości.

chciałeś się pochwalić jaki ty na czasie
i full wypas smartfon nie zadziałał
~~Bocian niezalogowany
15 października 2023r. o 16:19
Wyborcy jeżeli nie chcecie brać udział w referendum, odmawiajcie przyjęcia tej karty. Komisja daje wszystkie.
~~jurek niezalogowany
15 października 2023r. o 16:42
Prezes PiS Jarosław Kaczyński głosował na warszawskim Żoliborzu.Nie pojechał do Kielc? Biedaczek nawet nie zagłosował na siebie.
Kaczyńskiemu urnę pewnie przynieśli do domu, ale dopiero po dwunastej.
~~Ochrowy Gajowiec niezalogowany
15 października 2023r. o 16:50
POdobno Janusze z komisji wyborczej karty do referendum nie chcą wydawać .
~~Czarnobrązowy Szarłat niezalogowany
15 października 2023r. o 17:05
kilkanaście minut wstecz właśnie odmówiłem jej przyjęcia...miła pani to odnotowała ja podpisałem i po sprawie...
na tych z ''przechowalni senackiej '' aby było sprawiedliwie też oddałem głos...zaznaczyłem wszystkich stawiając na nich ''krzyżyki'' ;D
~~GoamyRox niezalogowany
15 października 2023r. o 17:05
https://banger-music.com/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza