~~Płowobrunatna Begonia napisał(a): no nareszcie przyznałeś że się boisz
Nie napisałem że się boję , tylko się martwię że historia się powtórzy , Słońce Peru zechce ponownie " świecić " w Brukseli lub Moskwie , chyba nie zaprzeczysz że byłaby to " niepowetowana " strata .
Nie obchodzi mnie co zrobią robotnicy związkowcy , ja mam niedługo " mój " demokratycznie wybrany rząd , Ty obaliłeś z Twoją Lempart PiS , sama radość .
Tu masz wypowiedź Łukaszenki kogo popiera , to Twój sojusznik , radość jego i Twoja po wyborach , jest na tym samym poziomie .
Mylisz nazwiska , wyparłeś z pamięci Reset Tuska w stosunku do Rosji , doceń Donalda , Sikorskiego , Komorowskiego i ich wizyty w Moskwie , oni " działali " dla " dobra Polski " , więcej ropy , gazu chcieli dla nas , nordstrimy popierali , nie bądź dla nich okrutny .
TVN nie szkolił ciebie w tym temacie .
~~Umiar i pokora niezalogowany 4 listopada 2023r. o 20:11
Rozliczyć co do grosza!!!! Wszystkich, którzy wyciągnęli swe łapy po nasze pieniądze. Tych, którzy pomagali swymi decyzjami do rozkradania kraju. Prezydent, który przedłuża powstanie nowego rządu i który nie odniósł się do powstrzymania grabieży pięknego kraju. A jojo brudziński dobija Azoty.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.