Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Po ile benzyna?

~~Daniel O niezalogowany
18 października 2023r. o 12:01
No i jak, jest już 8 zet?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kawowy Tytoń niezalogowany
18 października 2023r. o 18:44
masz za dużo w portfelu?
~~Krasna Facelia niezalogowany
18 października 2023r. o 18:45
~~Daniel O napisał(a): No i jak, jest już 8 zet?

ja mam z4
~~Cyklamenowy Szafirek niezalogowany
18 października 2023r. o 19:18
~~Krasna Facelia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Daniel O napisał(a): No i jak, jest już 8 zet?

ja mam z4

No to kupisz pół litra xd
~~Jurek ale nie malinowy nochal niezalogowany
19 października 2023r. o 6:30
"po 15 października ceny paliw na stacjach Orlen nie wzrosną". – Prowadzimy politykę stabilnych cen paliw, bez gwałtownych wahań kosztów zakupu benzyny i oleju napędowego przez naszych klientów. Nie możemy pozwolić, by nieodpowiedzialne, motywowane kalendarzem wyborczym, wypowiedzi niektórych polityków, doprowadziły do paniki i destabilizacji rynku – oświadczył Obajtek.

~~Płoworuda Borówka niezalogowany
19 października 2023r. o 17:18
taka okazja ,a ja nie mam w co wlewać paliwa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza