~~Zielony Wrzosiec napisał(a): nie stracił ,tylko się pozbył
~~xx napisał(a): następny biedny senior którego nie stać na nic
a tak w ogóle skąd ktoś wiedział że ma kase
~~Bronek napisał(a): W pierwszej kolejności służby powinny sprawdzić skąd taki senior miał tyle kasy (i złoty zegarek).
~~Zielony Wrzosiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Turkusowa Golteria napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xx napisał(a): następny biedny senior którego nie stać na nic
Niektórzy potrafią zarabiać i myśleć że jutro też jest dzień i trzeba mieć jakieś zabezpieczenie żyjąc oszczędniej
~~Turkusowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: ~~xx napisał(a): następny biedny senior którego nie stać na nic
Niektórzy potrafią zarabiać i myśleć że jutro też jest dzień i trzeba mieć jakieś zabezpieczenie żyjąc oszczędniej
~~Turkusowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: ~~xx napisał(a): następny biedny senior którego nie stać na nic
a gdzie była rodzina i dzieci ,się pytam?
jako rysiek i świadek napisałem jak reagują osoby na taki telefon zgoda będąc tam i słysząc tę rozmowę ustrzegłem Pania jak miała jakieś pieniądze które mogli od niej wyrwać na wnuczkę i chyba jak to ta grupa rozmawiałem z oszustką lub dwiema jak nie zmieniała barwy głosu