~~Ołowianoszara Magnolia napisał(a): W 1998 po przeprowadzonym remoncie powstał Tip top. A nie od razu imperium. Redaktorzyna jak zwykle niedoinformowana
~~Ołowianoszara Magnolia napisał(a): W 1998 po przeprowadzonym remoncie powstał Tip top. A nie od razu imperium. Redaktorzyna jak zwykle niedoinformowana
~~Zielona Kalmia napisał(a): To niemożliwe bawiłam się tam latami super były jeszcze 2 sale a nic już nie ma w Bolesławcu gdzie ta młodzież ma teraz się bawić w parku?
na orlenie
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sepiowa Fuksja napisał(a): To małe osiedle mieszkaniowe to jest tylko taki przyczółek. Po drugiej stronie aż po skarpę cmentarną, to jest teren godny uwagi. Ciekawe czy już łyknięty.? Jeśli nie to ; czeba ; się śpieszyć bo wybory nie za długo.
A to nie w tych krzaczorach zostałeś spłodzony ?
~~Sepiowa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sepiowa Fuksja napisał(a): To małe osiedle mieszkaniowe to jest tylko taki przyczółek. Po drugiej stronie aż po skarpę cmentarną, to jest teren godny uwagi. Ciekawe czy już łyknięty.? Jeśli nie to ; czeba ; się śpieszyć bo wybory nie za długo.
A to nie w tych krzaczorach zostałeś spłodzony ?
Jak ja , smarku, zostałem spłodzony to w miejscu tych krzaczorów były pięknie zadbane ogródki działkowe. W miejscu tej narkotykowej speluny było gospodarstwo rolne / stodoła / . Obok przechodził kanał doprowadzający wodę do Concordii. Ale po co i komu ja to w sumie wyjaśniam. ?
Jakie gospodarstwo? Mam trochę lat, pół życia mieszkam w okolicy, ale nie pamietam stodoły. Kiedy to było?