~~Mahoniowy Nachyłek napisał(a): Co by nie gadać ale jest jeden wielki plus dla piswców- NIE SFAŁSZOWALI WYBORÓW!
A tego wszyscy się obawiali.
~~Ruda sekwoja napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Oraz to. Wspominasz Lucjanie że koalicja " grała nieczysto i wzywała krzyżaków na pomoc ".
Co konkretne miałeś na języku ?
Ulica , marsze wulgarnych kobiet i mężczyzn pod przywództwem Lempart z udziałem polityków obecnej koalicji i dużej grupy " niezależnych " sędziów , zagranica to UE pod przywództwem Niemiec .
Dopisane 05.11.2023r. o godz. 22:10:Ktoś napisał: ~~Ostróżka miodowa napisał(a): I jak zwykle plantator nie odpowiedział na żadne zadane pytanie. I jeszcze bezczelnie pisze o czyjejś hipokryzji nie widząc swojej. Wybitnie bezczelny typ.
Napisał TYPowy " demokrata " . chamski anonimowy oszczerca .
Ale nie określił cię kanalią jak to ty masz w swoim chamskim zwyczaju .
Konbatancie.
Mozna się przerzucać argumentami i punktować jedną czy drugą stronę.
Ja mam takie pytania i kryterium : czy jest ktoś kto tak skutecznie jak PIS skłócił polaków,czy jest jakiś sąsiedni kraj z którym PIS nie byłby w konflikcie ?
~~Ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ruda sekwoja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Oraz to. Wspominasz Lucjanie że koalicja " grała nieczysto i wzywała krzyżaków na pomoc ".
Co konkretne miałeś na języku ?
Ulica , marsze wulgarnych kobiet i mężczyzn pod przywództwem Lempart z udziałem polityków obecnej koalicji i dużej grupy " niezależnych " sędziów , zagranica to UE pod przywództwem Niemiec .
Dopisane 05.11.2023r. o godz. 22:10:Ktoś napisał: ~~Ostróżka miodowa napisał(a): I jak zwykle plantator nie odpowiedział na żadne zadane pytanie. I jeszcze bezczelnie pisze o czyjejś hipokryzji nie widząc swojej. Wybitnie bezczelny typ.
Napisał TYPowy " demokrata " . chamski anonimowy oszczerca .
Ale nie określił cię kanalią jak to ty masz w swoim chamskim zwyczaju .
Konbatancie.
Mozna się przerzucać argumentami i punktować jedną czy drugą stronę.
Ja mam takie pytania i kryterium : czy jest ktoś kto tak skutecznie jak PIS skłócił polaków,czy jest jakiś sąsiedni kraj z którym PIS nie byłby w konflikcie ?
Jest to odczujesz w niedalekiej przyszłości …D