~~8 gwiazdk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mera napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pozdrowienia do więzienia napisał(a): https://youtu.be/ONT9jaU3JuQ?si=GZk8v7oAMWhukmSI
Wyroki skazujące pisowców w końcu zapadną
A co z Nowakiem? Czy Budka zna już hymn Polski ? Czy Hołownia ma talent? Czy Tusk nauczy się mówić po polsku? Czy ten ,którego wypuścili z więzienia dotarł już do Brukseli? ......,
Nie ośmieszaj się pisowski Cwelu ,Hymnu to nie zna Kaczor .
Zna, ale śpiewa po swojemu.
~~Mera napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mera napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pozdrowienia do więzienia napisał(a): https://youtu.be/ONT9jaU3JuQ?si=GZk8v7oAMWhukmSI
Wyroki skazujące pisowców w końcu zapadną
A co z Nowakiem? Czy Budka zna już hymn Polski ? Czy Hołownia ma talent? Czy Tusk nauczy się mówić po polsku? Czy ten ,którego wypuścili z więzienia dotarł już do Brukseli? ......,
Nie ośmieszaj się pisowski Cwelu ,Hymnu to nie zna Kaczor .
Zna, ale śpiewa po swojemu.
Tusk też zna ale śpiewa po niemiecku według ciebie bucu .
~~Hiszpański nurek który zwiał napisał(a): Zegarki Nowaka to jest nic. Pisowce bezkarnie i z premedytacją oszukują Polakòw w oświadczeniach majątkowych a to jest karalne. Oni czują się bezkarni i lepsi.
~~Żółtoruda Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hiszpański nurek który zwiał napisał(a): Zegarki Nowaka to jest nic. Pisowce bezkarnie i z premedytacją oszukują Polakòw w oświadczeniach majątkowych a to jest karalne. Oni czują się bezkarni i lepsi.
Zobaczymy jacy uczciwi będą teraz ci z rządy koalicji.przejrzales poprzednie oświadczenia jak rządzili w poprzednich latach.
~~Żółtoruda Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hiszpański nurek który zwiał napisał(a): Zegarki Nowaka to jest nic. Pisowce bezkarnie i z premedytacją oszukują Polakòw w oświadczeniach majątkowych a to jest karalne. Oni czują się bezkarni i lepsi.
Zobaczymy jacy uczciwi będą teraz ci z rządy koalicji.przejrzales poprzednie oświadczenia jak rządzili w poprzednich latach.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Chociaż po ostatniej Twojej " akcji" uważam że Ty nawet nie rozumiesz zwrotu "WYCIECZKI OSOBISTE
Ja nie rozumiem Ty bez wycieczek osobistych nie potrafisz żyć , mam do Ciebie prośbę , zapomnij o mnie ja zapomnę o Tobie .
O ile dobrze pamiętam jesteś tu jedynym oskarżonym za oszczerstwa i wyrokiem sądu przez tydzień przepraszałeś .
Dobranoc klakierze Janusza .