~~Donald Tusk lat 66 napisał(a): Witam, nazywam sie Donald Tusk I zostane niedlugo premierem. Mam Niemieckie korzenie I jestem dumny z mego dziadka, który byl w SS I walczyl z Armia Krajowa. Obiecuje, ze sprzedam Polske temu kto da wiecej, ale chyba to beda Niemcy moja ojczyzna prawdziwa. Potem uciekne na kilka lat i wróce znowu, zeby was doic bande frajerów. Jestescie malpami. U mnie Arab nielegalny z bialoruskiej granicy bedzie od was lepiej traktowany polaczki, wy macie tylko placid I mohhda w kubel, bo nasle na whas polizei.dobre to. - w punkt...
~~Hejka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Donald Tusk lat 66 napisał(a): Witam, nazywam sie Donald Tusk I zostane niedlugo premierem. Mam Niemieckie korzenie I jestem dumny z mego dziadka, który byl w SS I walczyl z Armia Krajowa. Obiecuje, ze sprzedam Polske temu kto da wiecej, ale chyba to beda Niemcy moja ojczyzna prawdziwa. Potem uciekne na kilka lat i wróce znowu, zeby was doic bande frajerów. Jestescie malpami. U mnie Arab nielegalny z bialoruskiej granicy bedzie od was lepiej traktowany polaczki, wy macie tylko placid I mohhda w kubel, bo nasle na whas polizei.dobre to. - w punkt...
~~Smolisty Niecierpek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hejka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Donald Tusk lat 66 napisał(a): Witam, nazywam sie Donald Tusk I zostane niedlugo premierem. Mam Niemieckie korzenie I jestem dumny z mego dziadka, który byl w SS I walczyl z Armia Krajowa. Obiecuje, ze sprzedam Polske temu kto da wiecej, ale chyba to beda Niemcy moja ojczyzna prawdziwa. Potem uciekne na kilka lat i wróce znowu, zeby was doic bande frajerów. Jestescie malpami. U mnie Arab nielegalny z bialoruskiej granicy bedzie od was lepiej traktowany polaczki, wy macie tylko placid I mohhda w kubel, bo nasle na whas polizei.dobre to. - w punkt...
A ten komentarz to na jaki temat?
To taki biedak , wiejski cham ,oboje rodzice to alkoholicy .Wymyśla sobie ...ne nicki i pisze swe wysrywy .
Jednym słowem PISia patologia .
Zastosowana autokorekta