~~Krasna Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: ~~rencista na rencie socjalnej napisał(a): Ci seniorzy na rentach myślą tylko o jednym ,żeby mieć orgazmy
Kim trzeba być żeby pisać takie rzeczy?
~~Zielononiebieska Tygrysówka napisał(a): Ludzie tyle razy policja o tym alarmuje ja też jestem emerytka ale ja mam głowę na karku o czy wy myślicie przeciesz odrazu dzwoni się na policję się dzieje z tymi emerytami cholera myśleć mnie by szlak trafił jak by mi tyle kasy ukradli o czy wy myślicie nie żal mi ich niech się nauczą to jest horor
~~Zielononiebieska Tygrysówka napisał(a): Ludzie tyle razy policja o tym alarmuje ja też jestem emerytka ale ja mam głowę na karku o czy wy myślicie przeciesz odrazu dzwoni się na policję się dzieje z tymi emerytami cholera myśleć mnie by szlak trafił jak by mi tyle kasy ukradli o czy wy myślicie nie żal mi ich niech się nauczą to jest horor
~~Jasnobrunatna Kapusta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielononiebieska Tygrysówka napisał(a): Ludzie tyle razy policja o tym alarmuje ja też jestem emerytka ale ja mam głowę na karku o czy wy myślicie przeciesz odrazu dzwoni się na policję się dzieje z tymi emerytami cholera myśleć mnie by szlak trafił jak by mi tyle kasy ukradli o czy wy myślicie nie żal mi ich niech się nauczą to jest horor
Ktoś napisał: ~~Zielononiebieska Tygrysówka napisał(a): Ludzie tyle razy policja o tym alarmuje ja też jestem emerytka ale ja mam głowę na karku o czy wy myślicie przeciesz odrazu dzwoni się na policję się dzieje z tymi emerytami cholera myśleć mnie by szlak trafił jak by mi tyle kasy ukradli o czy wy myślicie nie żal mi ich niech się nauczą to jest horor
lepiej gdyby wysłali do Torunia,albo dali wnukom[/c
Właśnie chcieli pomóc wnukom.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~co za cepy napisał(a): Wyborcy PIS , wcale mi was nie szkoda .
Pewnie w d.u.p.ie. mają twoje "szkodowanie" miernoto!!
~~Pozłocista Lobelia napisał(a): 1 ZASADA: Zlikwidować w domu telefon stacjonarny!!!
2 Zasada : Włączyć rozum!
~~Ewa napisał(a): No i dobrze ich inaczej nie nauczysz , co babka nie wie i nie zna rodziny , tak to wszystko wiedzą a dostali 13 i 14 mają z czego żyć . Teraz będą pożyczać na rachunki i tabletki .