~~Jaskraworóżowy Słoneczniczek napisał(a): w jakim celu ta informacja? robicie sobie j..a, jak juz chcecie dac dobra informacje mieszkancom Boleslawca to ja dajcie, przeciez wiecie ze polaczenia do Jeleniej GORY czty w gory to Boleslawianie nie maja , jak byscie mieli j..a to byscie podali polaczenia z Boleslawca do JELENIEJ GORY I w gorki a nie jakies tam oderwane od Boleslawca polaczenia
~~xvy napisał(a): Koleje Dolnośląskie są drogie .Bilet z Bolesławca do Wrocławia 32 zł .natomiast Koleje Inter City Bilet z Wrocławia do Łodzi 36 zł
~~Bolz napisał(a): Świeradów odjazd 15:15
Bolesławiec przyjazd 18:00 :)
~~Redakcja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Słoneczniczek napisał(a): w jakim celu ta informacja? robicie sobie j..a, jak juz chcecie dac dobra informacje mieszkancom Boleslawca to ja dajcie, przeciez wiecie ze polaczenia do Jeleniej GORY czty w gory to Boleslawianie nie maja , jak byscie mieli j..a to byscie podali polaczenia z Boleslawca do JELENIEJ GORY I w gorki a nie jakies tam oderwane od Boleslawca polaczenia
Pisaliśmy na temat fatalnych dojazdów z Bolesławca do Jeleniej Góry już w marcu. Sam kursowałem między tymi miastami codziennie przez kilka miesięcy i znam ten temat z autopsji. Jak dotąd artykuł się, niestety, nie zdezaktualizował - można go znaleźć w naszym internetowym archiwum, do czego zachęcam.