~~Czarnofioletowy Wiciokrzew niezalogowany 18 grudnia 2023r. o 14:42
Większość już tego ociemialego rodu zrezygnowała tam też biorą datki i trzeba latac na służby i pisać karteczki ile się było ott takie raporty do tego dwa razy w tygodniu obowiązkowe zebrania. Skąd my to znamy...?
Cho ale się niektórzy ustawiają ja też bym tak chciał jeździć sobie po zborach mam darmowe noclegi wyzywienie za benzynę mi pokryją jednym słowem wczasy. Oj ślepe baranki oo pamiętajcie się.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.