Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~M21W2 niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 21:12
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karminowy Groszek niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 21:13
Lucuś ...nie za bardzo pamiętałem ale sprawdziłem temat o tym kiedy to bolesławieckich wędkarzy okradli ...
pamiętasz co tam się pisało?
o tym że ponieśli straty na sto ''koła'' itp.
ale pisano tam i o czymś innym ...sprawdź sobie chłopie...;D
~~Słodziutka truskaweczka niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 21:15
4 stycznia 2024r. o 21:18
M21W2 napisał(a): ~~ napisał(a): Lucuś ... przemawia przez ciebie jakiś niezrozumiały dla mnie masochizm...;D
ale skoro to lubisz...każdy ma jakieś fantazje...;D
popatrz chłopie na mój ''podpis'' ...ten w rameczce...;D

Ten skan też został zrobiony ~~ wężykiem

no i bardzo dobrze...
jak go kwalifikujesz chłopie?...obaźliwy ?...oszczerczy? ;D

no to jak widzę Lucusiu poszedłeś w moje ślady i masz swój prywatny ''ipeenek'' ...a ja Lucuś mam zrzuty z twoimi postami? ...i to więcej niż dziesięć...;D
ja mam zrzuty ekranu ty masz....skany ...;D
14240
M21W2
4 stycznia 2024r. o 21:22
~~Karminowy Groszek napisał(a): Lucuś ...nie za bardzo pamiętałem ale sprawdziłem temat o tym kiedy to bolesławieckich wędkarzy okradli ...

Zacząłeś to skopiuj i wklej , ja nie widzę dziś powodu aby sprawdzać .
Wiem że bezczelny człowieczek napisał o zaplanowanym włamie sugerując żeja mogę za tym stać , pisano też że Janusz miał blisko do miejsca włamania , tacy tu bezmyślni oszczercy chcą zaistnieć na forum .

Dopisane 04.01.2024r. o godz. 21:22:

~~Karminowy Groszek napisał(a): Ten skan też został zrobiony ~~ wężykiem

no i bardzo dobrze...
jak go kwalifikujesz chłopie?...obaźliwy ?...oszczerczy? ;D

Domyśl się , podpowiem tylko że ani obraźliwy ani oszczerczy .
4 stycznia 2024r. o 21:24
no dobra ...na dzisiaj chyba wystarczy bo ostatnio mam co robić a więc i czas odpocząć ...a zaraz ''szkiełko''

a biednemu Lucusiowi zaje...zabrało jego to co tam określano jako ''w tyle wiz....'' ;D
Lucuś zapewne niepocieszony jak program jego komuszego idola wolskiego zniknął z wizji...;D

nara Lucuś ...
fantazjuj dalej chłopie a okaże się że Grimm przy tobie to cienkie bolusie...;D
14240
M21W2
4 stycznia 2024r. o 21:27
~~Karminowy Groszek napisał(a): Lucuś zapewne niepocieszony jak program jego komuszego idola wolskiego zniknął z wizji...;D

Ja mam komuszego idola , Ty solidaruch niby Premiera wszystkich Polaków , to się porobiło .

Dopisane 04.01.2024r. o godz. 21:27:

Dobranoc oszczercy . do jutra .
4 stycznia 2024r. o 21:31
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karminowy Groszek napisał(a): Lucuś ...nie za bardzo pamiętałem ale sprawdziłem temat o tym kiedy to bolesławieckich wędkarzy okradli ...

Zacząłeś to skopiuj i wklej , ja nie widzę dziś powodu aby sprawdzać .
Wiem że bezczelny człowieczek napisał o zaplanowanym włamie sugerując żeja mogę za tym stać , pisano też że Janusz miał blisko do miejsca włamania , tacy tu bezmyślni oszczercy chcą zaistnieć na forum .

no chyba sobie kpisz ...ja mam ci kopiować i wklejać? ...robisz to z tekstami z Wiki to i tu sobie kopiuj...;D
ja mam cię wyręczać ?...postaraj się a nie idziesz na łatwiznę...

ale dobrze piszesz ...mnie też tam próbowano w to wkręcić...
i też to robił anonim z ''Wężykiem'' ...HAHAHAHAHA

a ja jakiś czas później rozmawiałem o tym z Gariem i z innymi chłopakami na żwirowni ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza