Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
75 lat ojca dyrektora! Kazimierz Marczewski ma dziś urodziny!
~~nieistotny czytelnik niezalogowany
25 grudnia 2023r. o 1:18
~~Różowofioletowa Perowskia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Owy Pan niestety nie ma zielonego pojęcia o dziennikarstwie. Więc proszę nie nazywać go dziennikarzem. Ani tym bardziej nestorem. Krótko mówić jaki dziennikarz taki portal.
Zresztą, jego relacje, teksty, artykuły a w szczególności nagrania to jeden wielki dramat

Dodam od siebie, że ten portal i zawarte w nim treści są często ukierunkowane politycznie. Wiele razy krytykowałem niektóre sprawy i moje komentarze jakoś w dziwny sposób znikały, zwyczajnie były usuwane bo nikt nie mógł użyć merytorycznych argumentów żeby podważyć moją opinię i pogląd na pewne sprawy. Cenzura dalej istnieje a niby komuna padła ponad trzydzieści lat temu, wzorce jednak zostały.

Może to istotne standardy demokracji, dziennikarstwa i wolności słowa?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Atramentowa Mięta niezalogowany
25 grudnia 2023r. o 9:37
~~Złocistozielona Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Owy Pan niestety nie ma zielonego pojęcia o dziennikarstwie. Więc proszę nie nazywać go dziennikarzem. Ani tym bardziej nestorem. Krótko mówić jaki dziennikarz taki portal.
Zresztą, jego relacje, teksty, artykuły a w szczególności nagrania to jeden wielki dramat

A ty co potrafisz, przedstaw się powiedz. To ocenimy.

Nie muszę się ani przedstawiać ani tym bardziej chwalić czymkolwiek.
Podtrzymuje co napisałem i dodam że jest stronniczy, komentarze są usuwane, jest to bardzo nierzetelny portal.

22726
Marcin Marczewski
25 grudnia 2023r. o 10:27
~~Atramentowa Mięta napisał(a): Podtrzymuje co napisałem i dodam że jest stronniczy, komentarze są usuwane, jest to bardzo nierzetelny portal.

Cieszymy się, że jesteś naszym fanem i Czytelnikiem. Dziękuję też za komentarze - i zachęcam do dalszego komentowania :-)
~~Pablo niezalogowany
25 grudnia 2023r. o 13:19
Gratulacje Panie Kazimierzu, zdrowia życzę :-)
~~Kalinowykardynalski Barwinek niezalogowany
25 grudnia 2023r. o 13:58
KAZEK STARY KRECIE WSZYSTKIE NAJLEPSZEGO
~~Kasztankowa Pęcherznica niezalogowany
25 grudnia 2023r. o 14:59
Kaziu, dużo zdrowia i rozwagi!!! w pisaniu artykułów .
~~Celestynowa Dąbrówka niezalogowany
25 grudnia 2023r. o 15:18
Życzę Panu , żeby był Pan zawsze taki bezpartyjny jak TVP .
~~Haha niezalogowany
25 grudnia 2023r. o 15:46
~~Celestynowa Dąbrówka napisał(a): Życzę Panu , żeby był Pan zawsze taki bezpartyjny jak TVP .

Haha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Manilift zaprasza