~~Różowofioletowa Perowskia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Owy Pan niestety nie ma zielonego pojęcia o dziennikarstwie. Więc proszę nie nazywać go dziennikarzem. Ani tym bardziej nestorem. Krótko mówić jaki dziennikarz taki portal.
Zresztą, jego relacje, teksty, artykuły a w szczególności nagrania to jeden wielki dramat
Dodam od siebie, że ten portal i zawarte w nim treści są często ukierunkowane politycznie. Wiele razy krytykowałem niektóre sprawy i moje komentarze jakoś w dziwny sposób znikały, zwyczajnie były usuwane bo nikt nie mógł użyć merytorycznych argumentów żeby podważyć moją opinię i pogląd na pewne sprawy. Cenzura dalej istnieje a niby komuna padła ponad trzydzieści lat temu, wzorce jednak zostały.
~~Złocistozielona Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Owy Pan niestety nie ma zielonego pojęcia o dziennikarstwie. Więc proszę nie nazywać go dziennikarzem. Ani tym bardziej nestorem. Krótko mówić jaki dziennikarz taki portal.
Zresztą, jego relacje, teksty, artykuły a w szczególności nagrania to jeden wielki dramat
A ty co potrafisz, przedstaw się powiedz. To ocenimy.
~~Atramentowa Mięta napisał(a): Podtrzymuje co napisałem i dodam że jest stronniczy, komentarze są usuwane, jest to bardzo nierzetelny portal.
~~Celestynowa Dąbrówka napisał(a): Życzę Panu , żeby był Pan zawsze taki bezpartyjny jak TVP .