~~Zielonobiała Margerytka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Migdałowa Tibuchina napisał(a): W kwestii podwyżek intelektem "błysnęli" Jasiu i Wyborca PO. Drogie misie o bardzo małym rozumku: podwyżka opłaty paliwowej została ogłoszona przez OBECNEGO ministra Klimczaka W GRUDNIU 2023r., BĘDZIE OBOWIAZYWAĆ W 2024r. Czego nie rozumiecie? I jeszcze zarzucacie kłamstwo!
Deklu , PISałeś że wszystko podrożało , jak złapałem cię za twego PISowskiego kłamliwego ryja i spytałem co podrożało , to po 5 godzinach dukasz że Klimczak od nowego roku podniósł opłatę paliwową .
A idi ty kłamliwy PISi xuju , na xuj. po co te nerwy doczekasz się podwyżek paliwa, żywności, energii, gazu, ZUS dla małych i średnich przedsiębiorców, czynszu za mieszkania, wodę i śmieci i wielu innych 01 stycznia już niedługo. Tacy światli ludzie popierający KO to przecież wiedzą
Faktycznie jak by złodzieje z PIS dalej okradali kraj to nie było by żadnych podwyżek a wręcz przeciwnie wszystko by tak potaniało jak paliwo na Orlenie przed wyborami .!
~~Ziemistoszara Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobiała Margerytka napisał(a):Racja, a teraz zgodnie z obietnicami Premiera Tuska paliwo jest po 5, 19 zł. A tak a propos światli wyborcy KO widzą źdźbło w oku bliźniego, a u siebie nie widzą belkiKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Migdałowa Tibuchina napisał(a): W kwestii podwyżek intelektem "błysnęli" Jasiu i Wyborca PO. Drogie misie o bardzo małym rozumku: podwyżka opłaty paliwowej została ogłoszona przez OBECNEGO ministra Klimczaka W GRUDNIU 2023r., BĘDZIE OBOWIAZYWAĆ W 2024r. Czego nie rozumiecie? I jeszcze zarzucacie kłamstwo!
Deklu , PISałeś że wszystko podrożało , jak złapałem cię za twego PISowskiego kłamliwego ryja i spytałem co podrożało , to po 5 godzinach dukasz że Klimczak od nowego roku podniósł opłatę paliwową .
A idi ty kłamliwy PISi xuju , na xuj. po co te nerwy doczekasz się podwyżek paliwa, żywności, energii, gazu, ZUS dla małych i średnich przedsiębiorców, czynszu za mieszkania, wodę i śmieci i wielu innych 01 stycznia już niedługo. Tacy światli ludzie popierający KO to przecież wiedzą
Faktycznie jak by złodzieje z PIS dalej okradali kraj to nie było by żadnych podwyżek a wręcz przeciwnie wszystko by tak potaniało jak paliwo na Orlenie przed wyborami .!
~~Jasiu napisał(a): Deklu , PISałeś że wszystko podrożało , jak złapałem cię za twego PISowskiego kłamliwego ryja i spytałem co podrożało , to po 5 godzinach dukasz że Klimczak od nowego roku podniósł opłatę paliwową .
A idi ty kłamliwy PISi xuju , na xuj.
~~Izabelowa Pietruszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Deklu , PISałeś że wszystko podrożało , jak złapałem cię za twego PISowskiego kłamliwego ryja i spytałem co podrożało , to po 5 godzinach dukasz że Klimczak od nowego roku podniósł opłatę paliwową .
A idi ty kłamliwy PISi xuju , na xuj.
gamoniu patentowany ,jak paliwo drożeje to wszystko drożeje ,
teraz matka bdzie musiała na 4 zmiany robić na autostradzie , bedziesz przychodzil ją podmywac ?