Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł pochodzący z Bolesławca sekretarzem stanu
~~zbynek lachociag niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 17:14
Dobrze bronił sepleniącego przed Rachoniem ,należy mu sie stołek .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Olo niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 17:18
No i jeszcze fryzjer na podsekretarza .
~~Migdałowa Tibuchina niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 18:47
W kwestii podwyżek intelektem "błysnęli" Jasiu i Wyborca PO. Drogie misie o bardzo małym rozumku: podwyżka opłaty paliwowej została ogłoszona przez OBECNEGO ministra Klimczaka W GRUDNIU 2023r., BĘDZIE OBOWIAZYWAĆ W 2024r. Czego nie rozumiecie? I jeszcze zarzucacie kłamstwo!
~~Lucyfer i lumpy z pisu niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 18:48
kaminski i wąsik podszywali się za posłów. Jest zawiadomienie do prokuratury.
~~Jasiu niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 19:18
~~Migdałowa Tibuchina napisał(a): W kwestii podwyżek intelektem "błysnęli" Jasiu i Wyborca PO. Drogie misie o bardzo małym rozumku: podwyżka opłaty paliwowej została ogłoszona przez OBECNEGO ministra Klimczaka W GRUDNIU 2023r., BĘDZIE OBOWIAZYWAĆ W 2024r. Czego nie rozumiecie? I jeszcze zarzucacie kłamstwo!

Deklu , PISałeś że wszystko podrożało , jak złapałem cię za twego PISowskiego kłamliwego ryja i spytałem co podrożało , to po 5 godzinach dukasz że Klimczak od nowego roku podniósł opłatę paliwową .
A idi ty kłamliwy PISi xuju , na xuj.
~~Hmm niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 19:53
~~Olo napisał(a): No i jeszcze fryzjer na podsekretarza .

Przecież on go już tam zabiera ale mi... nowinka. Oni tak już razem..

~~Zielonobiała Margerytka niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 20:31
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Migdałowa Tibuchina napisał(a): W kwestii podwyżek intelektem "błysnęli" Jasiu i Wyborca PO. Drogie misie o bardzo małym rozumku: podwyżka opłaty paliwowej została ogłoszona przez OBECNEGO ministra Klimczaka W GRUDNIU 2023r., BĘDZIE OBOWIAZYWAĆ W 2024r. Czego nie rozumiecie? I jeszcze zarzucacie kłamstwo!

Deklu , PISałeś że wszystko podrożało , jak złapałem cię za twego PISowskiego kłamliwego ryja i spytałem co podrożało , to po 5 godzinach dukasz że Klimczak od nowego roku podniósł opłatę paliwową .
A idi ty kłamliwy PISi xuju , na xuj.
po co te nerwy doczekasz się podwyżek paliwa, żywności, energii, gazu, ZUS dla małych i średnich przedsiębiorców, czynszu za mieszkania, wodę i śmieci i wielu innych 01 stycznia już niedługo. Tacy światli ludzie popierający KO to przecież wiedzą
~~Chciwy niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 20:39
Doktor tygrysek mógłby się wytłumaczyć dlaczego nad Polską swobodnie latają Ruskie rakiety
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza