Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
28-latek okradł drogerię w Bolesławcu
~~Czarnobrązowa Tawuła niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 19:50
~~Malwina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~temi ustami napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hurtownik napisał(a): Kolejny WYBORCA PO szaleje. Rudy Bandyta Premierem, co sie dziwic.

Jak cię widzę to zapytam, twoja matka jutro zasysa , czy jedzie ucałować wnuczki. ?
Wyborcy KOupy to banda chamów i patologia.

Powiedz , jak widzisz swoje życie ?
Rodzina ,
Dzieci .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Don-Bum niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 19:53
"Przypominamy, że kto rzecz uzyskaną za pomocą czynu zabronionego nabywa lub pomaga do jej zbycia popełnia przestępstwo, za które grozi kara pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5."
Byłem pod Auschanem w Legnicy i klient proponował mi perfumy.
Jaki z tego wniosek ?
Gdybym kupił, bo mam zasadę i od złodziei niczego nie kupuję, więc nie kupiłem, ale kto by o tym wiedział?
Więc jakie kary?
~~Różowofioletowa Perowskia niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 20:28
~~Don-Bum napisał(a): "Przypominamy, że kto rzecz uzyskaną za pomocą czynu zabronionego nabywa lub pomaga do jej zbycia popełnia przestępstwo, za które grozi kara pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5."
Byłem pod Auschanem w Legnicy i klient proponował mi perfumy.
Jaki z tego wniosek ?
Gdybym kupił, bo mam zasadę i od złodziei niczego nie kupuję, więc nie kupiłem, ale kto by o tym wiedział?
Więc jakie kary?

Kupił ktoś inny a Ty " przepłaciłeś" w sklepie.
~~Różowofioletowa Perowskia niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 20:34
~~Hurtownik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~temi ustami napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hurtownik napisał(a): Kolejny WYBORCA PO szaleje. Rudy Bandyta Premierem, co sie dziwic.

Jak cię widzę to zapytam, twoja matka jutro zasysa , czy jedzie ucałować wnuczki. ?

Twoja rodzina w Niemczech sprzata za darmo kible w obozach dla imigrantów.

Sprząta i wegetuje czekawszy na początek sezonu szparagowego, który rozpocznie się wiosną a tam zapłacą 3.50 euro/h pracy.
~~xxx niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 21:41
Na początek amputacja trzech palców każdej ręki. Zostają mu kciuk i mały palec do pracy!!! Jak dalej nie będzie chciał pracować to u...ć mu dwie dłonie i do rowerka stacjonarnego do produkcji prądu. Jak to go nie zmobilizuje to już nie wiem co z takim zrobić?
~~Prostytucja Obywatelska niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 22:39
~~Strażnik ZK napisał(a): kaminski i wąsik są przęstepcami jak większość pisowców

Brawo towarzyszu, twoje 2 ruble do odbioru w Moskwie.
~~Andrzej niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 8:32
~~Malwina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~temi ustami napisał(a): [licz się ze słowami gnoju pisowski

~~Złotawy Cis niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 8:36
~~Andrzej napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malwina napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~temi ustami napisał(a): [licz się ze słowami gnoju pisowski

A twoja mamusia dzisiaj , na parking czy na procesję ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.