Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Jasiu niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 5:58

Na koncie Premiera Mateusza Morawieckiego na platformie X pojawiły się nieprawdziwe informacje dotyczące planów likwidacji czy sprzedaży PKP CARGO S.A. Niezgodnie z prawdą wina za katastrofalną sytuację Spółki przypisywana jest obecnej władzy, podczas gdy jest ona skutkiem 8 lat rządów Kaczej mafii .

Najważniejsze fakty:

8 lat rządów PiS zniszczyło Spółkę PKP CARGO S.A. Obecny Zarząd robi wszystko, by ją uratować.
Przed rządami PiS kurs akcji PKP CARGO S.A. wynosił nawet 90 zł. Po 8 latach poniżej 12 zł.
Zysk PKP CARGO S.A. za 2023 rok wyniósł ponad 80 mln zł, ale zadłużenie urosło do 5,1 mld zł.
W czasie rządów PiS Spółka straciła 90% swojej wartości. W roku 2014 wyceniana była na ponad 4 mld zł, w kwietniu br. na około 600 mln zł.
Prokuratura Okręgowa w Warszawie wszczęła postępowanie w sprawie decyzji węglowej Premiera Mateusza Morawieckiego, która przyniosła Spółce dotkliwe straty.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawobrązowy Heliotrop niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 12:25
~~Mysa Tawułka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brawoooo napisał(a): Pisoowscy pzestępcy, kłamcy i złodzieje - najgorszy możliwy sort stracili 72 miliony subwencji z budżetu. Uśmiechnięta Polska Działa !

PLATFORMA OBLUDNIKOW .TO PRZESTEPCY PRZEZ TYCH NIEUDACZNIKOW POLSKA WPADLA W DLUG 300 MLD ZL.ALE OBLUDNICY SMIEJA SIE .ZARAZ TEN JAKATY Z ORKIESTRY BEDZIE ZEBRAŁ NA. TEGO PEJSATEGO ZE STOLYCY.BIEDAK NIE MA NA .KAMPANIE A SZWABSKI KAMPFUSS POSTAWIL DLA .LGBT+ .DOBRY GOSPODARZ .LUCYFER Warsa.i Sawy.Ale chceci to macie resortowe stolyczniaki.

Pierdoły napisane wielkimi literami nadal pozostają pierdołami !
~~Żółta Kolkwicja niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 12:43
Ktoś napisał: ~~Brawoooo napisał(a): Pisoowscy pzestępcy, kłamcy i złodzieje - najgorszy możliwy sort stracili 72 miliony subwencji z budżetu. Uśmiechnięta Polska Działa !

PLATFORMA OBLUDNIKOW .TO PRZESTEPCY PRZEZ TYCH NIEUDACZNIKOW POLSKA WPADLA W DLUG 300 MLD ZL.ALE OBLUDNICY SMIEJA SIE .ZARAZ TEN JAKATY Z ORKIESTRY BEDZIE ZEBRAŁ NA. TEGO PEJSATEGO ZE STOLYCY.BIEDAK NIE MA NA .KAMPANIE A SZWABSKI KAMPFUSS POSTAWIL DLA .LGBT+ .DOBRY GOSPODARZ .LUCYFER Warsa.i Sawy.Ale chceci to macie resortowe stolyczniaki.

Najpierw to ty pisowski ... idź do szkoły do kolegium tumanów !

Zastosowana autokorekta

~~Jasio niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 9:08
Nareszcie nawet Jurek przejrzał na oczy .
~~Jurek niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 10:50
Nareszcie nawet Jasio przejrzał na oczy
~~Lucjan niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 10:54
Jasio od lat ma niezmienne poglądy polityczne. Jasiowi to ty możesz wiesz.
I za to go cenię .
~~Polak patriota niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 11:08
''Janusz Waluś to pochodzący z Polski południowoafrykański działacz skrajnej prawicy. Pod koniec lat 80-tych dołączył do neonazistowskiej i uznawanej za terrorystyczną organizacji Afrykanerski Ruch Oporu. W 1993 r. zamordował czarnoskórego lidera Południowoafrykańskiej Partii Komunistycznej Chrisa Haniego. Za zlecenie zabójstwa odpowiedzialny był lider Partii Konserwatywnej Clive Derby-Lewis. Obaj zostali skazani na karę śmierci, a po jej zniesieniu w Republice Południowej Afryce, wyrok zamieniono na dożywocie.

"Wychodził ze swojego samochodu. Wsadziłem pistolet Z88 za pasek z tyłu moich spodni i podszedłem do niego. Nie chciałem strzelać w plecy, więc zawołałem: mister Hani. Odwrócił się, a ja wyciągnąłem pistolet i strzeliłem w niego. Kiedy się przewracał, strzeliłem drugi raz. Tym razem w głowę. Kiedy upadł na ziemię, oddałem jeszcze dwa strzały w skroń. Zaraz potem wsiadłem do samochodu i odjechałem stamtąd najszybciej, jak to było możliwe" – zeznawał Waluś w sądzie.

21 listopada 2022 r. Trybunał Konstytucyjny RPA zadecydował o warunkowym zwolnieniu Walusia z więzienia. Wyszedł na wolność 7 grudnia, otrzymując dwuletni zakaz opuszczania terytorium Republiki Południowej Afryki.

Minister spraw wewnętrznych RPA Leon Schreiber oświadczył, że deportację 71-letniego Walusia finansuje Polska. Podkreślił, że obywatele RPA nie poniosą żadnych kosztów w związku z tą operacją.

Konfiarze przeszczęśliwi. Na lotnisku witał i obściskiwał tego zbrodniarza Braun.
Czy Braun czy może konfa opłaciła te koszty? Opłacili to Polacy.
~~skorn niezalogowany
11 grudnia 2024r. o 5:25
Tylko dlatego, że sprawcą był syn prominentnego polityka PiS, prokuratura, zamiast ścigać obwinianego, robiła wszystko, by uniknął sprawiedliwości" - powiedział premier Tusk o sprawie syna Kurskiego
Jacek Kurski był tak zajęty hejtem że nie zauważył tego że własny syn został pedofilem.A jak młody wyśpiewa że widział u tatusia małolaty ,? No co ? Dziwisz go ułaskawi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.